![]() |
Aveti si voi dreptate... Dar... \"Ii las pe fraierii aia sa-si rupa masinile ca si asa se aduna lumea la mine cand ridic haionul...\" Nu stiu frate... In fine... Sunt sigur ca si eu voi face poate la fel, dupa ce-mi pun muzica... Dar inainte astept sa se iveasca baietzii care cred ca au ceva de aratat... Ca sa-si dea seama ca de fapt nu au nimic... :lol: :lol: :lol: Competitzia frate... :lol:
|
bai fratzilor de ce trebuie pushtimea ignorata???
Bai fratzilor acum trebuie sa tac ca un prost si sa nu zic nimik ptr. \"sunt prea mic\" bai frate kiar asa e in romania! :( eu nu am o parere...nu cred dupa unele persoane...atunci tac ca nu sunt in stare sa vb.!ca numai atunci cand o sa muncesc cu carca o sa am dreptu sa las un mesaj pe forum!imi cer scuze ca v-am derutat si ca v-am jignit dar nu este cazul si asta e nu am dreptul sa-mi spun o opinie in Romania asta cu poporu asta de.....!multzumesc mult ca m-ati sustzinut...de nu mai stiu de mine!va multzumesc!
|
Nu mai tot face pe victima, nu e vb ca nu tb sa ai nici o opinie, e vb sa-ti controlezi limbajul...vorbesti de parca ai avea masina de x ani si ai participa de x ori la curse...mai usor cu avantul tineresc...
|
Bay nene, nu toti oamenii gandesc la fel... Asta este... Nu poti impune altuia ce si cum sa gandeasca... lasa, noi sa fim sanatosi... :wink:
|
Despre cursa...Una din cele mai reusite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratuite multe rautati spuse la microfon, tocmai de cei care trebuiau sa atraga cat mai multi participanti. Iar faza cu \"avem destui participanti - nu o sa ne lipsiti\" este cel putin puerila :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:17. |
- Copyright 2026 4Tuning