![]() |
Re: audi 80 2,3 NG cabrio
mai e valabil anuntu 900E nu am dat nimika inca si pt bucati doar daca valoarea e mai mare de 250 300 E nu o dezmembrez pt 100E
|
Daca te decizi sa o dezmembrezi sa imi spui te rog cat vrei pe stopuri.
Ms! |
Quote:
|
Sorine mai bine dezmembreazal ca iasa mai multi bani iti zic sincer ;) fai o lista cu ce ai la vanzare cu preturile fiecaror piese si puneo aci .Credema ei mai mult daca il dezmembrezi pai numa jantele fac pe putin 200 de euro
|
l-am sunat si eu pentru faruri de 4-5 ori dar vad ca nu e interesat sa le vanda
|
baietzi super oferta 800E
imi pare rau sa o dezmembrez si nu am unde nu pot sa o desfac in parcare nu merge asa |
Masina este ca si vanduta , lafel ca si a domnului Emil (constanta asteapta 2 masini dragute :twisted: )
|
800 o data
800 de doua ori 800 de trei ori vandut lui Nexer |
hehe :oops: , la vara o sa fie fain cu masinuta asta
|
Quote:
|
La cererea proprietarului sorinake38 m-a rugat sa postez eu aici pe topicul sau din motive ca, el nu poate sa intre pe net,facand urmatorul anunt :
Farurile sunt de vanzare pentru cei interesati si doritori,detali la numarul de telefon : 0749485053 |
AM REVENIT INTRUN TARZIU SI EU PE FORUM DA NU AM VESTI PREA BUNE MASINA E IN STARE FOARTE REA IARNA ASTA SI-A CAM PUS AMPRENTA PE EA NU CRED CA O SA IASA PREA BINE IN PRIMAVARA
PACAT CA NU POT SA O ADUC LA STAREA LA CARE AR TREBUI SA FIE DACA E CINEVA INTERESAT SA O INGRIJEASCA MAI BINE SUNATIMA SA VORBIM SI SUNT FOARTE DESCHIS LA NEGOCIERI FOARTE AVANTAJOASE E PACAT SA O DAU LA DEZMEMBRAT CHIAR IMI PARE RAU DE MASINA 0749485053 sorin |
nu e nimeni interesat de masina asta ????????????:???:
|
salut mai ai masina de vanzare ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:57. |
- Copyright 2026 4Tuning