![]() |
Re: E46 - BMW - M3
2010 a fost doar de incalzire - masina a avut modificari minore.
Pentru 2011 ne pregatim din greu, ca target: + 30 HP si - 200 kg (minim). Astept regulamentul Drag Racing sa vedem ce pot face sau nu. |
Quote:
|
Il stiu, le-am dat mail si mi-au zis ca nu trimit in Romania ...
Tu ai cumparat ceva de la ei? Eu as lua kit-ul de frane CSL ca e la super pret :) |
Quote:
Si eu vreau ceva de la ei ... cum facem sa-i pacalim pe nebunaticii aia ca au preturi bune rau si piese pe masura din ce am vazut :D ... Hai squid tu cauti imbunatatirile si eu negociez cu ei :D ... Si iti fac pretz fara adaos :P 8) |
spor la treaba vrei sa ramai pe aspirat???
|
Quote:
|
frumos rau GOD'ul :D, l'am vazut la arad la drag de ce e in stare :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Anul viitor trebuie neaparat sa schimb placutele si discurile ... decat cele stock mai bine un upgrade ca sunt in aceiasi bani. |
Daca nu reuseste Ricardinho, ma rezolvi si pe mine cu un kit de frane CSL? Iti dau bani si mi-l expediezi cand esti in US, sau daca ai posibilitatea mi-l aduci tu :)
Anul viitor trebuie neaparat sa schimb placutele si discurile ... decat cele stock mai bine un upgrade ca sunt in aceiasi bani.[/QUOTE] M-as baga si eu la un kit de frane CSL ... ;) |
Baieti, pot sa va ajut eu piese din U.S.. :-)
Da-ti un email cu link-ul sau ce doriti sa aduceti.. (daca ati sti greutatea coletului ar fi si mai bine) si va dau pretul in 24 de ore.. Daca va cuplati mai multi, iesiti mai ieftin la transport ;) Produsele ajung in max 2 saptamani. mail: [email protected] |
cipriano mai da si tu un semn ca tiam lasat mail cu numarul de telefon,numai stie nimeni nimic de tine si ar fi cazu sa mai facem si noi o reuniune ca baietii
|
1 Attachment(s)
Astazi am facut plata pentru: E46 M3 4.10 Ring & Pinion Gear Set (R&P only)
|
Quote:
Hehe ... zi-mi pt ce e folositor si daca imi pot comanda si eu un dala ? :D hehe :shock: pt diferential e sau |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning