![]() |
Re: dBDrag Racing etapa nr 4
Quote:
|
Quote:
FELICITARI SFIGMO!! |
ceva poze de la eveniment?
|
da, aici https://forum.4tuning.ro/37-cluj/25260-fotografii-october-tuning-festival.html
putine, ca asa is ardelenii...zgarciti :) |
8 Attachment(s)
A fost super, nu ma asteptam sa fie atatia vizitatori........mi-o spart urechile muzica doua zile intr-una, am stat intre cinci masini.........uite niste poze
|
cu cateva mici probleme la partea de db drag evenimentul a fost unul super reusit si chiar a meritat sa fac 1000 km in 2 zile. bravo sfigmo si daca ar fi cel putin un eveniment pe luna ( in tara ) asa de bine facut am ajunge departe.
|
Vrem sa felicitam posesorul Skodei Octavia pentru locurile castigate. Suntem mandrii sa-l avem la noi in club. Felicitari George!
Skoda II Locul 2 Best exterior Locul 2 Best interior SI BEST CAR ! - interior - exterior - Motor! |
nu stoe cineva ce masini au fost pe podium?
|
Frumos si mie mia placut o fost chiar fain,dar ma asteptam la mai multe masini ,dar totusi au fost putine dar bune :D :-P
|
Am vazut Skoda aceela de afara (parcat duminica) una albastra tunata mistoo rauu e ca si al meu motorizare tot dar eee mistoo si nu ot sa vb de octavia 2 Sline ul ...........mooooama mo omoratt 256 cP
|
Aaaa am uitat sa zic Skoda aceela de afara (combi) albastru :D
|
ceva rezultate?
|
Quote:
|
loc 1 super street matiz 143,6