![]() |
Re: E60-530d
Evita pocnitorile la 300-400 de euro , iar cine sustine ca o suspensie gen ta tecnix , jom , fk sunt bune , mai bine se lasa de meserie ! o suspensie buna pentru o masina de acest calibru pleaca ca preturi in jurul a 600 de euro [ AP urile , care fac parte din divizia KW ]
Eu eram sa mor din cauza unei astfel de suspensii , incat am fost in stare sa fac juma de tara pentru a ma duce dupa ala personal sa i le dau de cap ! Bine spunea cineva : cu o suspensie de genul ala la 300 de euro , transformi o masina cu manevrabilitate de 50k de euro intr una de 10k euro! |
am desfacut si alternatoru dimineata ma duc sa vad ce se mai poate face din el :(... am mai primit inca un alternator dar nu se stie ce defect are..deci maine am 2 de verificat..sper k din 2 sa fac 1 :D ...
pt suspensie aloc intre 600-800 d euro maxim ... dupa ce schimb ce mai am d facut la masina urmeaza suspensia, jantele vor mai astepta ceva timp , nu sunt un baiat de bani gata, tot ce mi am luat am facut pe carca mea :D |
2 Attachment(s)
am KONI reglabila doar pe duritate la 620 euro ;) .. amortizoare + arcuri doar ca coboara doar -30 ..
|
Quote:
sunt rupt de oboseala am stat p frigu asta sa pun alternatoru pe masina ..mi a dat cineva un alternator ... vad ca merge ...maine il verific calumea...tocmai m am intors dupa o tura militari romana si inapoi :D k imi era dor sa o alerg un pic :D |
am verificat alternatoru incarca..totul e bn..luni sau marti schimb termostatu / antigelul/ oringuri intercooler/ flansa cardan/ bucsa grup... si am terminat pt luna ianuarie...in februarie suspensie..si in martie jante:D
putin dezamagit de consum acum pe frigu asta ...am facut azi 80 de km in bucuresti cu un consum de 10.2 resetat cand am plecat d acasa..si inainte de schimbat mpm consuma 8 ..posibil si din cauza la frig si k au resoftat ei nush ce..acum zic si eu ( consumu asta mers normal dar si alergata din cand in cand) |
Quote:
Suspensia aia arata bine rebel , sunt si eu interesat , dar mai fac o mica documentare [ anul trecut din cauza unei suspensii ta tecnix era sa fac praf masina [ fostul meu e39 ] de dalele de pe mijlocul autostrazii la aprox 120 la ora , la o manevra de evitare usoara ] PS : un consum mic [ la o masina de acest calibru] uneori poate semnala o problema la masina ! |
Quote:
|
Quote:
In esenta , pe noi proprietarii de masini diesel , suspensia in principiu e putin mai scumpa fata de cele pe benzina , din cauza ca sunt mai grele iar suspensia respectiva e proiectata sa faca fatza acelei greutati in plus! PS : pentru strazile noastre un drop de maxim 40/40 sau 30/30 e de ajuns, Oricum pe piata de obicei suspensiile sport au deja un drop de minim 25-30 mm si cu o duritate de aproximativ 25% fata de cele stock ale masinii si cred ca e perfect , daca esti maniac , atunci sa te astepti sa scoti din buzunar peste 1000 de euro pt o suspensie buna reglabila pe duritate/inaltime , dar banii tai , alegerea ta ! La jante iti fac o recomandare ca sa fii in legalitate cu totul , treceti in cartea masinii masurile pe rotile din spate de 35 in loc de 30 la cele de 19 inchi cu 275! diferenta se va simti ! oricum deja masina anul acesta va trece in alt stadiu [ Ideea mi a dat-o bobi MOM ] : un target de 300+ cp , modificarile vor fi facute cel mai probabil in italia , dar nu voi face nici o miscare pana nu rezolv problema cu lsd ul pe ea [ dtc ul isi face el treaba bine , dar trebuie mereu sa fii cu ochii pe frane, care apropo , daca vrei sa faci un upgrade cu costuri minime , dar de efect , cauta frane de bmw 535d ] , in momentul in care vei trece la roti de 19 inchi , pregateste te sa iti recalibrezi dynamicul drive de pe masina [e o optiune dar conteaza mult asta ] , momentan vad ce mai fac din punct de vedere tehnic , pentru ca mie mi sa pus pata pe bmw 335d /535d LCI si e posibil ca intr o scurta perioada sa mi fac un cadou ! |
Quote:
am mai adaugat inca 60km prin bucuresti pe langa cei 80 d azi ;)) simteam nevoia sa ma plimb dupa cateva zile pauza:D... numai de dragu la tobe sa le aud :D |
Quote:
- DPF anulat - Evacuare completa putin mai maricica [ de preferat si cu catalizatoare sport ] - Injectoare mai mari [ cele de pe 535d cred ca sunt de ajuns ] - Intercooler mai mare - Un soft bun - plus alte cateva maruntisuri ! Oricum chiar si in stadiul actual [ stock ], cu un soft bun masina poate castiga aprox 40 de cai ! |
1 Attachment(s)
azi sau maine ma duc sa iau jantele dupa m3 alb mat care a ajuns la un prieten de al meu ..de a fost al lui pake..
aveti idee intra fara flanse?:D oricum vad eu cand le pun :X |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: