![]() |
Re: Munca,rabdare si tutun pt un Espero mai special
Jay da-mi si mie un pm cu nr tau de tel sa mai vb sau intra pe mr_special2007. ;)
|
Salut nicio poza noua cu interiorul?
|
Interiorul cred ca nu a suferit nici o modificare pana acuma:D
|
Astept sa o termin mai am bordul de facut
|
Quote:
|
Nu-i rea,nu-i rea deloc,bara fata de calibra se potriveste extrem de bine dupa parerea mea,dar pune niste plasa ca se vede urat.Felicitari pentru efortul depus,merg niste jante mai mari.
|
Foarte reusit Espero jante mai mari ti-am zis ca -ti trebuiesc inca de la inceput in rest eu zic ca nu mai trebuie coborata ci decat intarite amortizoarele sa nu mai fie barca una peste alta masina este super ok...
|
Quote:
|
am pus plasele iar pt jante sunt in tratative ca vreau sa le schimb cu unele de 17
Quote:
Quote:
|
WTF,PSD-ul are bari forte asemanatoare cu ale tale adik cel putin cea de fata
|
Ma bag si eu in discutie cu speranta ca nu voi supara pe nimeni. Din cate stiu eu, barile fac parte din 2 bodykit-uri diferite, care s-au facut si adaptat cel mai mult si cel mai bine pe opel calibra, dar si alte masini coupe. Bara spate este din bodykit-ul Alien, iar cea de fata este de la Style-X Type Skyline.
S-a montat si pe Hyundai Coupe. :-) |
Salut. Reusita masina, insa are cateva lipsuri (ca sa fiu si eu carcotas ca Banzay )...
1.Neaparat suspensie sport, la cum arata masina daca doar ii intaresti amortizoarele nu faci nici o treaba. Masina nu coboara din amortizoare, decat daca sunt mai scurte (si coboara f putin, la mine asa a fost). 2.Jante mai mari, cu un model deosebit (sa fie in ton cu masina :P ) 3. Poti sa ii scoti macar 2 manere, sa fie clean look, ca la Banzay 4.Faruri si semnale negre. S-a mai spus, dar arata f bine. Tine-o tot asa, sunt multi bani bagati in masina, noi am mai vb pe mess, sper ca te-am ajutat cat de cat cu sfaturi. Bafta cu proiectul, o masina deosebita! |
Quote:
|
Quote:
|
Schimb jantele mele cu unele pe 17 4x100
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning