![]() |
Re: Dacia RS - B 87 NYC
MASINA STA CUMINTE IN GARAJ SI ASTEAPTA UN PROIECT LA SISTEMUL DE FRANARE FATA ADICA DISCURI DE 286 MEGANE .
MASINA A MAI PRIMIT SI FILTRE NOI LA CARBURATOARE ,FOLIE CARBON PE CAPOTA SI UN SISTEM AUDIO DE INALTA PERFORMANTA. |
poze noi cine mai are cu masina...sa vedem si noi ce s'a mai lucrat pe la ea ...
|
Stiti cumva dak barile alea le-a luat de pe alta masina sau sunt pe comanda? E FOARTE TARE MASINA:X:X:X
|
cea de pe spate e de clio symbol , dar modificata , mi-am dat seama deoarece e o cotoroaba prin ploiesti care are bara de symbol si tot asa vine sub stopuri , poate ma insel , dar cred ca am dreptate
|
masina e criminala arata mult prea bine.e bine inchegata.
|
ce se mai stie de masina asta are cum va prezentare pe 4tuning de catre proprietar?sau un jurnal de bord^al SGM-ului?
|
Discuri de megane are colegu nostru Yli...:) usor de pus:rolleyes2
|
Dacia asta a fost anu trecut pe 9 mai la brasov . Cine a fost acolo stie, poate vine si anu asta
|
6 Attachment(s)
si cateva poze recente
|
Ma bucur ca traieste si merge in continuare pe drumurile patriei.
|
6 Attachment(s)
Am vazut si eu azi masina pe la mine prin cartier, din pacate nu am dat de prorpietar sa schimbam o vorba doua:( dar masina arata bine, am vazut ca acum era la capitolu reparatii tinichigerie, ca a mai crapat pe ici pe acolo vopseaua dar se tine bine de tot batrana:D
|
daca ajungi sa vb cu prop. , cere un nr de tel. as vrea sa vb si eu cu el!
mersi |
propietaru masini are 50 si ceva de ani si sta la 2 stati de mine
|
mie inca demult mi-a placut aceasta dacie 1300 preparata, o stiu din 2005 si am vazut-o live...vad ca i-a schimbat capota cu una mai noua cu eleron....era mai frumoasa aia originala facuta de el..in fine mai face omu schimbari. Vad ca i-a schimbat si farurile, angel eyes, e o masina facuta cu gust, mie unul imi place. Si da senzational pe rosu cu negru. :D M-am plictisit sa vad numai Dacia 1300 classic si clean style...asta e ceva mai unic.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning