![]() |
Re: B-46-YNP (stock)
Momentan mi-am luat o cotiera cu suporturi de pahare si scriumiere:-)
|
O intrebare... Vreau sa trag 2 dungi negre pe masina... cine ma poate ajuta? si cam la ce pretz;))
|
nu inteleg restu pozei cu bordu unde arati k ai dus maisina la 140 km/h .....astept sa imi zici tu :)
|
pai pe bucuresti-pitesti :-)
|
Alooo :)) mai traiesc si eu...
Plz mai dati-mi si mie idei te tuning:))plz, ca masinutza e modificata,, dar numai am poze cu ea:P |
ai reusit sa scoti ce m-ai intrebat pe mine?
si ce ai mai facut la masina...mai pune si tu niste poze mai noi...asteptam... |
stii ce ar fi frumos?sa ii pui pleoape...sunt in bv la 20 de lei din fibra...daca te intereseaza vborbim...
|
idei: vopseste baile in culoarea caroseriei, eventual niste jante cand faci rost de bani
|
6 Attachment(s)
Ultimele 2 poze fiind o gluma de-a mea proasta:)), unu carnat care a parcat in locu meu:P
|
personal : pedalierul nu imi place asa mult iar partea cu logan scris acolo in niciun caz...
|
Pana mea.. sti... faza cu LOGAn am pus-o ca da bine.. apre protbagaju` mai mic:P
|
apare portbagaju`* gramatica asta :))
|
Gandestete si la angel eyes,evacuare sport , filtru de aer daca tot vrei sa scoti ceva din Locanul tau ... si chear nu arata bine cu scrisul LOGAN ...
|
diablo ti-as sugera ... sa pui eleronu acela mai micutz , gen eleron M de la pilot ... paraca da mai bine .. iar daca optezi pe pilot ... pune-i body-kitul pilot 2 cum are Vlad cu loganul bej;) da ff.bine pe loganez
Referitor la pedalier si chestia cu logan de pe portbagaj ... parerea mea .. este ca ai cam dat in kitch |
cotiea cat te-a costat si de unde
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
- Copyright 2026 4Tuning