![]() |
Re: Comanda hobbyland.bg
da, te am in vedere si pe tine
|
Şi eu dacă nu se mai adună nimeni la Modelissimo...
|
Quote:
|
Am zis foarte clar:rolleyes2, mă bag dacă nu se bagă nimeni la Modelissimo, nu am văzut niciun termen limită postat aşa că nu cred că încurc planurile nimănui, am postat doar ca se ştie că s-ar putea să particip. Şi da, vreau să iau o machetă de 51 euro.
|
Poi si tu pana cand astepti dupa Modelismo ?? Noi vrem sa dam comanda cat mai repede de aia te intrebam...ca asa tu poti sa astepti 4 luni ca sa se dea comanda pe Modelismo....Care e termenul limita al tau ??? Adica pana cand astepti dupa comanda Modelismo??
|
Quote:
|
Quote:
Te astept cu un raspuns pozitiv cat mai repede ca sa bagam si noi comanda...mersi...numai bine... |
sergini0 ...
suntem 3 care vrem sa dam comanda..:) eu ,tu si inca cineva ...trimitem bani la glockedprod in cont sa dea comanda??? asteptam un raspuns si de la tine...:D |
Quote:
|
corect...nu stam dupa altii :))...facem treaba singuri...
deci sa dea un raspuns sigur si sergini0 si apoi vorbim cu glockedprod sa ii dam banii si gata cu discutiile si cu astia care nu sunt hotarati... stiu una si buna :glockedprod e un baiat serios si daca suntem si noi seriosi o sa mai dea comenzi pentru noi ... |
Quote:
|
Quote:
|
parca in jur de 50Ron e transportul pana in 2kg ... sau ceva de genul. Daca o macheta este la pret intreg, teoretic transportul nu costa nimic. Daca comanda contine doar produse la reducere atunci se percepe taxa de transport !
|
M-am hotărât, în lipsă de participanţi la cealaltă comandă o să iau deocamdată de aici o machetă care mi-o doresc foarte mult. E 51 € şi nu este preţ redus, deci şi cu aceasta sigur ar trebui să fie transportul gratuit. Ştiu că scria pe undeva pe site că machetele cu preţ normal dispun de un discount de 5%, acesta este valabil şi în această comandă?
|
Tu ai 51E , mai e un baiat cu 13E si eu am ori una redusa la 46E ori alta la 48E neredusa....deci oricum ar fi putem sa bagam comanda....
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning