Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Drift Section - Sideways Action (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html)
-   -   Roll-cage Bucuresti??? (https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/229588-roll-cage-bucuresti.html)

morpheusmaster 10-04-11 20:05

Re: Roll-cage Bucuresti???

Cam asa se face treaba buna...

personal, ms pt. poze. E un bun punct de referinta

WRT-SHARK 10-04-11 20:23

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4243780)
Cam asa se face treaba buna...

personal, ms pt. poze. E un bun punct de referinta

Da, ramaSESE fara plafon :D
Va urma...

mihai1 11-04-11 05:58

Da asa da....poate ne dai mai multe detalii la aceste poze.ce masina ce teava, cat a durat, preturi,stc, ce alte modificari a mai suferit masina vis-a-vis de stabilitate rollcage, etc.
Bafta !

WRT-SHARK 20-04-11 21:04

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by WRT-SHARK (Post 4243858)
Da, ramaSESE fara plafon :D
Va urma...

:arrow:

mihai1 20-04-11 21:19

Stii ce nu inteleg eu de ce au preferat sa mufeze teava la partea superioara laterala in apropiere de stalp B si de ce la stalp B se departeaza de el ..[pleaca bine de jos apoi se departeaza] ..Intreb si eu.....in rest treaba multa si ....bafta.

-Mihail 21-04-11 08:34

SUSPECT si eu tot la asta ma gandeam nada aia sus la stalp......pentru mine sincer chiar este de neanteles ( o fi vreo capcana???)

mihai1 21-04-11 08:45

Mai am nedumeriri hahah plafonul e de fibra???? sau e doar o iluzie optica in foto...ca textura? mai ai o adaugare ca reazem la stalp B inspre terminatia pragului spate......,de ce nu direct de jos de la stalp B la oale spate ? Intreb si eu ..nu dau cu parul.:rolleyes2

Razvan_DOI 21-04-11 14:16

Quote:

Originally Posted by mihai1 (Post 4272758)
sau e doar o iluzie optica in foto

Intr-adevar asa e, este iluzie optica, da' motorul e iluzie optica, acustica, olfactiva si senzitiva in acelasi timp :shock:

parly 02-05-11 20:39

5 Attachment(s)
daca tot e vb. de roll cage-uri pun si eu cateva poze cu lucrarile.
la cel nevopsit X-ul din arcul central este demontabil, proprietarul in prima faza a dorit sa pastreze bancheta spate.

Chelie 02-05-11 20:53

Quote:

Originally Posted by parly (Post 4297877)
daca tot e vb. de roll cage-uri pun si eu cateva poze cu lucrarile.
la cel nevopsit X-ul din arcul central este demontabil, proprietarul in prima faza a dorit sa pastreze bancheta spate.

Si la ce pret?

parly 03-05-11 21:58

depinde de cerinte. sudat/ demontabil, cate puncte de prindere, daca vrei x-uri sau diagonale simple, buseuri , intarita prinderi pe caroserie, vopsit sau nu, cata teava intra, sunt cateva variabile.

mihai1 04-05-11 05:04

Dupa mine cel demontabil eee bataie de cap pentru cine il face..am unul acuma in lucru care mi-a scos peri albi.trebuie sa ai grija la toate detaliile ,cum faci prinderile care O SA FIE ordinea de demontare dupa ce se monteaza pe masina,cat de greu este montarea la loc .etc. binenetles vb de un rollcage dupa norme FIA adica max 3 cm distante de stalpi, teava minim 42 la arce si prinderi sau sisteme de prindere asa cum preveede regulmentele internationale,talpa de 3mm si suruburi cu tarie de 10,etc,
O sa revin cu poze.

parly 05-05-11 08:34

da, si oricum nu-l va da jos niciodata.

mihai1 05-05-11 15:08

Parly ....frate la ala 4x4 ai prinderi in sasiu in dreptul cage-ului ca eu nu vad sau ee e doar asa pentru romanica, biata noastra tara in care faci unul merge ca oricum numai verifica nimeni cum e facut.Apropo de rollcage.Dar noi suntem aici pentru clientii si daca asa vrea clientul.....tu ii arati ii dai mura in gura cu detalii cu hartii si el alege.Bafta!

parly 05-05-11 21:09

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mihai1 (Post 4304896)
Parly ....frate la ala 4x4 ai prinderi in sasiu in dreptul cage-ului ca eu nu vad sau ee e doar asa pentru romanica, biata noastra tara in care faci unul merge ca oricum numai verifica nimeni cum e facut.Apropo de rollcage.Dar noi suntem aici pentru clientii si daca asa vrea clientul.....tu ii arati ii dai mura in gura cu detalii cu hartii si el alege.Bafta!

sper sa fi descifrat intrebarea pusa... am sa mai pun doua poze, sper sa te lamureasca, daca nu, mai intreaba-ma odata.
app, cu ce tip de aparat indoi teava? din curiozitate, daca vrei sa-mni dezvalui...

All times are GMT +2. The time now is 19:36.

- Copyright 2026 4Tuning