![]() |
Re: E36 - Cabrio alb perlat
pacat ...... este cam sifonata dar totusi parerea mea ca un service specializat ar putea sa o aduca cat de cat aproape cum era inainte , masina mea a veche era un golf 3 in 2 usi cu care am fost implicat intr-un accident ara mult mai rau si avea si stalpii indoiti amandoi pe partea mea , portbagajul nu se mai inchidea , planetare indoite , nu a rams nici macar 1 tripla intreaga sau o bara si tot a refacut-o cel la care am vandut-o si arata mult mai rau . mai nasol ar fi de lucrat la stalpii de la parbriz . oricum reparatia te-ar duce cam la 1400 -1500 eur
|
nu banii ar fi problema...ci unde locuiesc...e un oras mic cu posibilitati cam reduse! Lipsa de serviceuri si care sunt,sunt foarte scumpe(alea mai calitative) + ca din ce am vb cu tinichigii zic ca nu se merita pt ca nu e o masina de valoarea prea mare! eu trebuie sa analizez toate variantele pt a vedea care e mai buna si care ma avantajeaza mai mult
|
Foarte frumoasa era masina,pacat ca ai lesinato in halu asta.
Asflatu ud,probabil ai incercat tu niste scheme si ti-a iesit cu totul altceva. |
Quote:
|
Altfel care e explicatia pentru care ai derapat?inafara de viteza prea mare,ce ar mai putea fi?
Decat sa o repari mai bine uita te la anunturile din germania si poate ai noroc sa gasesti ceva acolo. |
Quote:
Cauciucurile pe fata erau pe interior varza...alea pe spate nu erau nici ele tare bune...acvaplanare asta zic eu ca a fost...m'am uitat si prin Germania si Anglia si sunt rare si scumpe...mai ales in Germania(mai scumpe ca la noi) |
BOSS e bine ca esti sanatos .. asta conteaza....mai ai ce sa alegi din ea sa o faci sau ceva.. ca e cam sifonata .. :rolleyes2
|
Quote:
|
Stai linistit ca se repara si asta;) trebuie doar sa cauti un tinichigiu bun,tine minte de la mine ce iti zic -tabla e toata,cauta un tinichigiu cu vechime,chiar si din aia cre lucreaza numai la dacii,si dc e priceput si are experienta ti-o scoate !Sa fi tu sanatos si o faci pe asta sau dc nu cumpara una pe bg si fa recarosare.
|
daca nu o faci pe asta .. ia alta si recaroseazao.. ai actele de la asta oke .. etc.. ;) :rolleyes2 8)
|
Ai avut centura ? Nu te-ai lovit la cap ? ca vad ca e turtita rau , nu te-a atins nimic ?
|
Quote:
|
inca cewva, scz pentru dublu post....si scuze de off topic ....da nu uitati toti ca matza are 9 vieti ...da voi aveti doar una !
|
as vrea sa fie asa simplu dar sunt multe chestii care impiedica simplicitatea! ms de incurajare
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning