Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Cabrio alb perlat (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/229433-e36-cabrio-alb-perlat.html)

grigore89 27-12-10 22:10

Re: E36 - Cabrio alb perlat

pacat ...... este cam sifonata dar totusi parerea mea ca un service specializat ar putea sa o aduca cat de cat aproape cum era inainte , masina mea a veche era un golf 3 in 2 usi cu care am fost implicat intr-un accident ara mult mai rau si avea si stalpii indoiti amandoi pe partea mea , portbagajul nu se mai inchidea , planetare indoite , nu a rams nici macar 1 tripla intreaga sau o bara si tot a refacut-o cel la care am vandut-o si arata mult mai rau . mai nasol ar fi de lucrat la stalpii de la parbriz . oricum reparatia te-ar duce cam la 1400 -1500 eur

cypy_00 27-12-10 22:26

nu banii ar fi problema...ci unde locuiesc...e un oras mic cu posibilitati cam reduse! Lipsa de serviceuri si care sunt,sunt foarte scumpe(alea mai calitative) + ca din ce am vb cu tinichigii zic ca nu se merita pt ca nu e o masina de valoarea prea mare! eu trebuie sa analizez toate variantele pt a vedea care e mai buna si care ma avantajeaza mai mult

zepolikahhh_ 27-12-10 22:29

Foarte frumoasa era masina,pacat ca ai lesinato in halu asta.
Asflatu ud,probabil ai incercat tu niste scheme si ti-a iesit cu totul altceva.

cypy_00 27-12-10 22:33

Quote:

Originally Posted by zepolikahhh_ (Post 3932969)
Foarte frumoasa era masina,pacat ca ai lesinato in halu asta.
Asflatu ud,probabil ai incercat tu niste scheme si ti-a iesit cu totul altceva.

Crede'ma ca nu am incercat nimic...am mers 650 de km ca sa iau masina sa incerc ceva? Aveam de facut 650 de km in 8-9 ore....numa la scheme nu ma gandeam eu!

zepolikahhh_ 27-12-10 22:38

Altfel care e explicatia pentru care ai derapat?inafara de viteza prea mare,ce ar mai putea fi?
Decat sa o repari mai bine uita te la anunturile din germania si poate ai noroc sa gasesti ceva acolo.

cypy_00 27-12-10 22:41

Quote:

Originally Posted by zepolikahhh_ (Post 3933001)
Altfel care e explicatia pentru care ai derapat?inafara de viteza prea mare,ce ar mai putea fi?
Decat sa o repari mai bine uita te la anunturile din germania si poate ai noroc sa gasesti ceva acolo.

Cauciucurile pe fata erau pe interior varza...alea pe spate nu erau nici ele tare bune...acvaplanare asta zic eu ca a fost...m'am uitat si prin Germania si Anglia si sunt rare si scumpe...mai ales in Germania(mai scumpe ca la noi)

CaZu 27-12-10 22:44

BOSS e bine ca esti sanatos .. asta conteaza....mai ai ce sa alegi din ea sa o faci sau ceva.. ca e cam sifonata .. :rolleyes2

cypy_00 27-12-10 22:46

Quote:

Originally Posted by CaZu (Post 3933014)
BOSS e bine ca esti sanatos .. asta conteaza....mai ai ce sa alegi din ea sa o faci sau ceva.. ca e cam sifonata .. :rolleyes2

pai de pe ea ma intereseaza interiorul,jantele,evacuarea completa + motorul si suspensia...cam asta!

kathalin 27-12-10 23:38

Stai linistit ca se repara si asta;) trebuie doar sa cauti un tinichigiu bun,tine minte de la mine ce iti zic -tabla e toata,cauta un tinichigiu cu vechime,chiar si din aia cre lucreaza numai la dacii,si dc e priceput si are experienta ti-o scoate !Sa fi tu sanatos si o faci pe asta sau dc nu cumpara una pe bg si fa recarosare.

CaZu 28-12-10 00:06

daca nu o faci pe asta .. ia alta si recaroseazao.. ai actele de la asta oke .. etc.. ;) :rolleyes2 8)

Vladz 28-12-10 01:10

Ai avut centura ? Nu te-ai lovit la cap ? ca vad ca e turtita rau , nu te-a atins nimic ?

SB09HMM 28-12-10 02:06

Quote:

Originally Posted by Vladz (Post 3933340)
Ai avut centura ? Nu te-ai lovit la cap ? ca vad ca e turtita rau , nu te-a atins nimic ?

acelasi lucru voiam sa intreb si eu, pana la urma fiarele se fac ....tu esti bine ?ai patit ceva ? din moment ce postezi aici ma gandesc k esti bine ....sati dea dumnezeu sanatate si bani sa faci ce trebuie, sa o faci daca ti-o doresti, si sa ai grija pe viitor ....safe run !

SB09HMM 28-12-10 02:07

inca cewva, scz pentru dublu post....si scuze de off topic ....da nu uitati toti ca matza are 9 vieti ...da voi aveti doar una !

cypy_00 28-12-10 06:59

as vrea sa fie asa simplu dar sunt multe chestii care impiedica simplicitatea! ms de incurajare

cypy_00 28-12-10 07:00

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 3933379)
acelasi lucru voiam sa intreb si eu, pana la urma fiarele se fac ....tu esti bine ?ai patit ceva ? din moment ce postezi aici ma gandesc k esti bine ....sati dea dumnezeu sanatate si bani sa faci ce trebuie, sa o faci daca ti-o doresti, si sa ai grija pe viitor ....safe run !

Da aveam centura...cu vreo 2 minute inainte de accident am pus'o si tot asa dintr'o gluma facuta de prietenu care ma insotea!

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning