![]() |
Re: Boicot Benzinărie
salutare..da tre sa facem ceva ca numaim erge sper sa fim multi...eu o sa anunt tot ce pot sa fim cat mai multi asa sa faceti si voi
|
Sa aveti tupeu,probabil sa vina si politia poate si firma lor de paza,sa ne intimideze,etc,noi nu incalcam cu nimic,daca trag la pompa,alimentez,imi sterg geamurile,etc ma duc sa platesc...
|
da mai intram si ne uitam si lacate ceva prin benzinarie la un antigel la o solutie de geamuri vorbim ca asta nu e buna chesti de astea
|
ma bag si eu dar nu stiu cat o sa tina vrajala asta la noi ca aici la roventa e un cacat de om care e manager sau ce plm e unu cu un x5 ACK si sigur o sa faca ala urat si o sa vina si garda si toate ingredientele :)))
|
nu akolo merem la petrom la castel si la rompetrol sa blocam ambele sensuri
|
Nu e bine asa,ca tu daca astepti cu masina pe sensu de mers iei amenda,tre sa intri in peco si sa stai mult acolo.La petrom aci la regal e spatiu mic,nu ai pe unde sta,ar fi mai bine la Rompetrol.Vorbim la 18:00 la interex.
|
nui problema ca asteptam pe partea cealalta si cand se golesc merg alti numa sa fim noi multi
|
ai dreptate la catsel si la rompetrol este ideal si blocam 2 distribuitori
si asa am pe una la castel care nu o halesc deabia astept sa o puns a numere 50 ron in marunt :)))) ma apuc sa fac ID de facebook sa vedem cati ne strangem sa d a ti addd la toti din lista revin :P |
mama nici nu vreau sa ma gandesc cand s-o apuca aia de numarat...da si linku asta sal trimitem sa vedem care se baga..si pe facebook la fel...sa-l pui aci dupa cel faci
|
facebook LINK
https://www.facebook.com/event.php?eid=139068876150898 |
prezent si eu la 18 fix...am vreo 50 de fise de 1000 lei
|
asa domnu craetos te asteptam;)..ai ceva fise vad:))
|
la 18 la interex.prezent posibil cu inca 3 masini
|
asa asa foarte bine..cat mai multi ca trebuie sa facem ceva
|
oricum nu o sa schimbam nimic dar macar incercam ....si oricum ne-am plictisi acasa asa ca...:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2026 4Tuning