![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Am in jur de 1 mil ... mi-a luat cam 15 minute sa ii numar pentru ca am si de 1 ban si de 5 :))eu zic ca o ora va fi blocata benzinaria. Apropo .. ne hotaram la intalnire unde alimentam pentru ca exista un aparat de numarat maruntisul si sa nu luam tzeapa (pariez ce ne urmaresc "paparazi" :)
|
prezent !!! am si eu ceva banuti de 10 bani, si 5 bani ....
|
ROMANIA TREZESTETE !!! Voteaza si tu micsorarea pretului benzinei si motorinei, inainte sa iesim in strada votam sa vedem cati sunt nemultumiti ... http://www.golf-club.ro/vot-combustibil.htm... fiecare vot conteaza. Multumim
|
Nu se poate acesa saitu de pe forum ................
|
sper sa mearga acum
|
Membrii Midnight Racers Sibiu vor fi si ei prezenti ;)
|
intrebare pentru cei din MR: cati veniti si cu ce masini? Rog completati lista.
Multumesc. |
Quote:
Totusi .... mai strange`ti ceva oameni ca suntem prea putini:( Eu am mai combinat vreo 3 colegi de serviciu, sper sa se tina de cuvant |
APROPO , trebuie vizat petromul pentru ca ei extrag titeiul romanesc! Ce rost are sa mergem la mol cand ei nu au legatura cu romania?
|
1 Attachment(s)
Am facut 5 pungi cu monezi de 10 si 5 baniAttachment 1810406
Incerc sa mai fac rost de monezi de 10 bani, nu de alta dar cei de 50 se numara usor |
pai ideea e ca mergem la OMV/PetromV asta de pe milea, de la intrarea dinspre VL.
Bravo Chucky... 10 lei iti dau eu la schimb, nu de alta da sa nu ma mai chinui sa fac rost de marunt. Hai ca si asa nu am benzina. FARA GALAGIE, FARA INJURATURI, CLAXOANE, MOTOARE TURATE, MERGEM SA BAGAM CAT MAI PUTINA BENZINA INTR`UN TIMP CAT MAI LUNG SI NE VEDEM DE TREABA... |
daca suntem multi eu zic sa mergem la petromul de pe alba iulia pentru ca au parcarea mai mare ... nu e indicat sa blocam traficul stand la coada mai ales ca la OMV`ul ala de care zici au parcarea mult prea mica
(sa nu uitati de seminte si ceva de hidratat) |
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.stiridecluj.ro/social/zec...rie-video-foto FELICITARI!!!!colegilor de la Cluj....:!::twisted::twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning