![]() |
Re: Boicot Benzinărie
astia is nebuni la cap .. vor sa faca 7 lei litru ...
|
Quote:
|
Nu are nici o legatura pretul carburantului cu obtinerea acestuia si comercializarea, diferenta este in taxele nesimtite pe care guvernul le stabileste atunci cand aceasta se vinde catre populatie si respectiv redeventa extrem de mica pe care marele comerciant austriac de carburanti pe care vreti vineri sa il boicotati o plateste statului roman pentru utilizarea resurselor sale, una infim de mica, cand in realitate ar trebui sa fie cumva invers.
Puteti sa faceti si nunta la peco, daca se va dori ca benzina sa ajunga la 7 lei sau 14 lei acolo va ajunge. :) |
Vorba lunga saracia omului.
... Eu am reusit sa strang in jur de 7 masini pentru vineri la ora 16:30, in Deva. Probabil vor fi mai multe pana vineri. Cei cu care vin nu au cont pe 4tuning. Cine mai e cu noi? |
Quote:
|
|
Eu zic sa ardem din temelii tot ce seamana a peco si sa mazgalim cu carioca orice cisterna cu carburanti prinsa in trafic, ca sa stie guvernantii astia ca vorbim serios.
:) off topic : Imi place ca la alegeri prezidentiale sau parlamentare toata lumea merge la gratare daca este vara si la schi daca este cumva iarna si ceva zapada pe dealuri, sau cu fata la cico in colt, iar apoi cand se impute treaba din cauza ca ajung toti tampitii in parlament, ne gandim toti sa protestam sa ne vedem la tv. :) on topic : Eu aleg sa protestez prin evitarea alimentarii cu carburant a masinutei in toata luna ianuarie, cine este cu mine? :) p.s cu taxa auto ce s-a rezolvat daca s-a protestat vehement in strada in toata tara? nu cumva s-a tot scumpit si asta? cred ca la fel se va intampla si cu titeiul asta de la pompa. |
Va salut,tocmai ce am vorbit cu cei de la Realitatea care m-au invitat maine la ora 16.00 la emisiunea deschide lumea datorita stirilor ce raspandesc vestea pe net in legatura cu Boicotul Total din data de 17-19,le-am spus si de protestele voastre de pe data de 7 precum si in Bucuresti in data de 14.
Au revenit la scurt timp cu un telefon sa le dau locatiile voastre de intalnire,va rog poimaine daca o sa fie prezenti vorbiti si de boicotul nostru de pe data de 17-18-19 am vorbit la tv ieri de el la antena 3,voi vorbii si maine,toti implicati in acest boicot deja scriu pe unde pot,spammeaza la greu orice site care are audienta,astfel cat mai multa lume va sti de el si poate ni se vor alatura va rog cei care aveti timp liber sa o faceti si voi. Am luat forumul la rand si va spun cu mana pe inima ca am ramas impresionat de ce nucleu s-a format,mi s-a cutremurat tot corpul in momentul cand am recitit toata lista ...sunt atat de multe orase care vor participa fapt ce ma bucura pe mine si pe orice roman din tara asta care are simt civic in el,numai impreuna vom putea face ceva...BRAVO BAIETI Ca sa va faceti o idee acestea sunt orasele solidare acestui boicot: CLUJ-ei vor face pe 6 ianuarie adica maine Restul oraselor vor striga prenzenta in data de 7 Baia-mare Buzau Brasov Constanta Iasi Mures Ploiesti Rāmnicu Vālcea Targu-Jiu Tulcea Sper ca nu am uitat vreun oras,daca am facut-o va rog dati un pm Va rog sa fiti civilizati si sa nu le dam sansa de a ne discredita,daca cineva devine prea "exuberant" in actiuni delimitati-va de el si scoateti-l din grup este posibil sa fie adus special pentru intoxicare. Cand mergeti pe drumurile publice va rog sa nu incalcati codul rutier....la Bucuresti sa luat un permis(pe buna dreptate ce-i drept) pentru ca au stat cu ochii pe noi ca pe niste raufacatori. Nu uitati cine ajunge cu usurinta sau are drum prin UNGARIA,BULGARIA,MOLDOVA,UKRAINA alimentati de acolo,aveti benzinari particulari in zona atunci mergeti la ei haideti sa le vizitam pompele austriecilor doar la Boicoturi..sa ne vada la ei in statie si sa stie ca nu le vom mai da asa usor cea ce ei urmaresc...Banii nostri din buzunar. Hai sa le aratam, ca numai suntem o piata slaba asa cum au gasit-o ei in 2004,sa le aratam ca am intrat in U.E nu doar pe hartie si ca am descoperit simtul civic si dreptul consumatorului...le-am vazut in orice stat european civilizat Spania,Franta,Anglia,Italia,Germania este timpul sa aplicam si noi ce am invatat din cultura europeana. Domnilor va salut si va urez succes |
Ar fi pacat sa nu ne strangem macar 30 de masini.
Ondin, nu vrea nimeni sa se vada la televizor, vrem sa aratam ca nu toti suntem niste oi, e un inceput bun. |
unde e locatia deci ?
|
Am zis sa ne intalnim la Real in parcare la 4 jumate si de acolo vedem unde mergem in functie de cati ne strangem. Lasati orgoliile deoparte.
|
Vineri, 7 ianuarie 2011 la ora 16:30, in parcarea Real, este programata o intalnire a celor care doresc sa protesteze impotriva noilor taxe auto precum si a maririi pretului combustibilului.
Manifestarea este legala iar scopul ei este de a beneficia de absolut toate serviciile puse la dispozitie de catre benzinarie intr-un timp cat mai lung precum si achitarea tuturor serviciilor cu monede de 50 de bani sau mai mici. "Masinile alimenteaza intr-un timp cat mai lung posibil preferabil 20-30 de minute,isi spala geamurile ,isi unfla rotile,etc etc,ceilalti soferi creeaza coada si asteapta linistiti astfel incat adevaratii clienti sa nu aiba acces." -- Deci fara claxoane, avarii, muzica data tare, motoare ambalate. Mergi, alimentezi, tragi de timp, de cati bani ai, atat bagi si nu are nimeni ce sa ne faca. Ar fi frumos sa premiem bonul "cel mai ieftin". |
im in... sper sa nu ne trezim vreo 3-4 masini.:D
|
Quote:
--- Teoretic sunt mai multi, cu vreo 16 masini pana in prezent plus masinile aduse de FLO si nesscar. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning