![]() |
Re: Tico PH 50 MAI
Au iesit super! Acuma poti astupa locul semnalizarilor din bara:D
|
nu poate... pune proiectoare.. totusi eu cred ca o alta bara custom gen cea portocalie ar putea rezolva frumos rau probl proiectoarelor
|
2 Attachment(s)
Putin haz de necaz. I-am gasit o ruda lui Tico al meu, dar asta e mai popular a jucat si in filme :))
Seamana? |
ai gasit piese pentru tico daca nu , da-mi un bip si te sun eu 0768770032 am cateva cunostinte prin ploiesti care dezmembreaza tico pote te pot ajuta cu ceva
|
[QUOTE=valitataye;3944870]Frumos tico totusi sunt lucruri care nu prea o dau bine pe el
fiecare are placerea lui si iedeia lui dar sa sti ca in spatele fiecarei modificari exista o munca care trebuie apreciata si nu multi se chinuie sa realizeze ceva nou |
1 Attachment(s)
@EK90 azi m-am jucat si eu cu o poza :))
|
Quote:
|
Tare poza!:)
|
Quote:
|
Ma cheama Stefan, nu va ganditi la prostii :))
|
1 Attachment(s)
Multumita lui Lucian (luciang) am reusit sa fac rost si de un far pentru dreapta. Incet incet masina incepe sa revina la formele originale. Astazi am lucrat la ea impreuna cu o cunostinta pana seara si am reusit sa-i montez farul pe stanga, sa indreptam contra aripa si aripa de pe dreapta, traversele, am reglat si indreptat capota. Am fcaut si o poza la final, dar pentru ca era seara nu se vede foarte bine.
|
incet incet prinde forma :)
|
1 Attachment(s)
Usor usor Tico si-a reluat aspectul de dinainte de tamponare. Am lucrat aseara pana pe la 11 la ea si rezultatul este destul de multumitor. Farurile sunt OK, se alinieaza perfect cu aripile, dar mai am ceva probleme la capota (nu mai se inchide ca inainte si e farte lipita de bara). Dupa vreo doua ssaptamani de stat in parcare Tico este ”back in the road”.
|
Hai ca arata ca nou;) La capota ai incercat sa reglezi din acele 2 tampoane de cauciuc ale ei?:D
|
Quote:
a iesit bine:D poti sa imi spui si mie de unde ai reglat farurile sa le aduci la linie?ale mele sunt cam strambe putin :x bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning