![]() |
Re: Daewoo Cielo - B 98 PSI
Bravo,Te tii sir cu upgrade-urile,foarte frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos si bafta in continuare:D
|
Mai scriu eu pe aici pt ca pepele e plecat mai tot timpul cu munca si deci si cu masina, care merge tun:D. Momentan probleme nu au fost si sper sa nu fie nici de acum in colo.
Weekendul asta s-au antifonat usile fata, portbagajul, s-au schimbat boxele pe fata, s-au pus 2 alpine-uri pe 13" in usi, iar pe spate le-am scos de tot momentan. Weekendul urmator montam si boxe spate pe 16.5" in usi si le antifonam ca sa terminam cu muzica:D |
mai baga tu Kahn niste poze cu masina in starea actuala :D
|
n-am:oops: In weekend, cand vine proprietarul la capitala promit ca o sa-i fac :D
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
scuze ca a durat atat de mult sapun poze.o sa fie poze cu masina si cu traseu de evacuare schimbat,ultimine doua poze sunt in bv la privilegi
|
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos ;)
|
Quote:
|
Salut. Arata grozav masinuta. Spune-mi putin, iti ating gumele in spate?
|
Quote:
|
Arata ft bine masina ;). Si..pana la urma cum se comporta masina cu cu arcurile sport...si amortizoarele masinii??Acum as vrea sa fac si eu aceasta chestie..doar k as vrea sa intaresc oleaca spatele ca se lasa prea usor si mult cu bagaje si persoane...dar daca pun s arcurile sport..
Un filmulet cand vedem/auzim cu toba asta? |
Quote:
|
foarte frumoasa masina am vazut-o live in brasov. sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
|
Da, foarte frumoasa live si ingrijita, mi-a placut, izolatia la portbagaj ziic ca isi face bine treaba ? se aude mai placut si in masina?
bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning