![]() |
Re: Poker
Mda...eu.dar nu imi prea dau interesul la turnee pe stars:D ieri am luat doar vreo 30 de centi :lol:
|
Quote:
. care a urmarit sunday million a 5-a aniversare? (amatori de home games pe pokerstars?):D |
Bankroll ...aveam,aprox 100$ :) s'au dus..Am urmarit monthly million pe Party,nu prea am treaba pe stars:p
|
=)))))))))ai ajuns la 100$ si i-ai pierdut? :lol::lol::lol:
da totusi ai 16 ani,parca era ilegal sa joci sub 18 :D:D eu joc pe pokerstars si bwin,m-am obisnuit cu astea 2+ ca la bwin mai bag si cate un pariu asa din cand in cand :D ocazional pe fulltilt da nu imi plac mesele and shiit,prea incarcate ,....... |
ma descurc cu varsta,ce pot sa zic :) ce ti se pare asa amuzant ca am pierdut 100$ .. ?:-)
Eu joc pe PartyPoker ..dar in scurt timp am sa renunt sa joc:-) |
Chiar nimeni nu se joaca?..eu am inceput iara sa joc pe fulltilt :bankroll 30$ si apropx 250Ftp :) ..
|
Eu joc zilnic dar pe pokerstar si doar cash
|
multi jucatori,da mesele sunt goale,asa sta treaba pe aici :D
mai nou am ajuns sa imi fie scarba sa joc la mese unde sunt romani( si rusi :D ) a ajuns sa fie o mana= o injuratura la adresa celui care a castigat va dau un exemplu pe scurt flop :3 9 5 eu am KK cretinu 8 J da all in eu all in turn : 2 river:K (potu a fost de 74.000) dupa asta injuraturi peste injuraturi ar trebui sa imi fie rusine ca e el prost asta fiind doar o intamplare |
Quote:
|
:oops: si eu ma mai enervez si mai il fac pe cate unu fish sau donk :D.Din ce am observat(sau poate este doar parerea mea),rusii sunt cei mai fishi jucatori,urmati de romani,germani,spanioli cam in ordinea asta.Las ca imi creste mie bankroll-ul si ma duc eu la mize mai mari unde mai respecta astia un raise :D
|
Quote:
In Soviet Russia poker learns you ! :lol: |
astazi a fost o zi de *****
am pierdut o mare parte din bani.... pur si simplu nu a fost sa fie bluff ca la carte,nici ala nu a tinut da probabil cand joci pe bani lu mamica ,dai call,raise si cu k%t, si am mai patito si la un turneu,mai aveam 1 loc si intram in bani,unde am pierdut cu QQ ,in fata la 555 a si sa nu uit,acum scriu de la o alta tastatura :D cred ca de maine trec la alta platforma :)) |
Cand pierzi deja 20% din bankroll lasa jocul ..asta am invatat'o pe pielea mea =)
Bubble boy am iesi si eu la un rush pe fulltilt ..stateam binisor la fise si am fortat'o cu tptk ..baiatul era flopat :lol: Oricum succes sa'ti faci banii la loc |
1 Attachment(s)
cam asa sta treaba :D
turneu de 10 centi/fb |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning