Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Redline Motorsport (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/228720-redline-motorsport.html)

VRS 31-12-10 08:44

Re: Redline Motorsport

Din partea Styling Club, un sincer la multi ani, multa sanatate, fericire si speram ca anul viitor sa avem bani de modificari;)!

antonio_ultras 03-01-11 18:19

Multumim la fel.Sa dea Domnul sa fie bani si spor pt toate modificarile pe care le vrem toti.La multi ani!

GrSsS 03-01-11 20:08

Multumim , imi pare rau sa va dezgesc o sa revin cu un alt thread cu un alt nume cautam ceva si am vazut ca exista clubul Redline Racig Club .... mda :( miercuri ne intalnim toti sa gasim un alt nume ...

mad_mike 30-01-11 21:59

Si ce e cu asta?? Ce treaba are racing club cu Motorsport.......ei sunt ei voi sunteti voi.

GrSsS 30-01-11 22:03

Quote:

Originally Posted by mad_mike (Post 4036403)
Si ce e cu asta?? Ce treaba are racing club cu Motorsport.......ei sunt ei voi sunteti voi.

E vb de Redline nu vreau sa zica ca ne am luat dupa ei ...

mad_mike 30-01-11 23:15

Eu sincer nici nu stiam de existenta lor.......aici pe forum nu apar deci probabil a fost un club de 2-3 luni si dupa asta a disparut.......decizia va apartine. Bafta in continuare:wink:

GrSsS 30-01-11 23:17

Quote:

Originally Posted by mad_mike (Post 4036650)
Eu sincer nici nu stiam de existenta lor.......aici pe forum nu apar deci probabil a fost un club de 2-3 luni si dupa asta a disparut.......decizia va apartine. Bafta in continuare:wink:

exista pe club ford la siteuri partenere ... poti sa l gasesti acolo

mad_mike 30-01-11 23:21

Da acum am vazut si eu .......Dar ei sunt Red Line iar voi sunteti Redline nu e chiar acelasi lucru.....in fine, v-ati mai gandit la nume?

GrSsS 30-01-11 23:23

Quote:

Originally Posted by mad_mike (Post 4036679)
Da acum am vazut si eu .......Dar ei sunt Red Line iar voi sunteti Redline nu e chiar acelasi lucru.....in fine, v-ati mai gandit la nume?

Inca cautam unul sa reprezinte toate masinile nu putem sa punem unu care reprezinta 3 din 15 masini ...

NXdev 30-01-11 23:23

Quote:

Originally Posted by GrSsS (Post 4036660)
exista pe club ford la siteuri partenere ... poti sa l gasesti acolo

Numai tineti grija altor cluburi...incercati sa va faceti voi treaba ;).Bun, numele e luat?Incercati sa gasiti altul...organizati intalniri, faceti poze etc.
Nu am spus-o cu gand rau, doar va ajut.

GrSsS 30-01-11 23:25

Multumim , am organizat dar nu gasim ceva sa reprezinte toate masinile , avand in vedere ca avem si cateva masini care momentan sunt stock stock nu pot sa pun ca ex Low Riders Motorsport avand in vedere ca doar 3 masini au garda joasa si restu nu au treaba ...

NXdev 30-01-11 23:31

Quote:

Originally Posted by GrSsS (Post 4036700)
Multumim , am organizat dar nu gasim ceva sa reprezinte toate masinile , avand in vedere ca avem si cateva masini care momentan sunt stock stock nu pot sa pun ca ex Low Riders Motorsport avand in vedere ca doar 3 masini au garda joasa si restu nu au treaba ...

Cu placere, daca va pot ajuta cu ceva, nu ezitati sa intrebati ;).
Nu conteaza ce aveti acuma...conteaza ce vreti sa faceti pe viitor.Noi la inceput am fost 2-3 masini...si nici decum nu aveam treaba cu numele DreamWorks, dar dupa un timp, s-a schimbat treaba.

GrSsS 30-01-11 23:33

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4036725)
Cu placere, daca va pot ajuta cu ceva, nu ezitati sa intrebati ;).
Nu conteaza ce aveti acuma...conteaza ce vreti sa faceti pe viitor.Noi la inceput am fost 2-3 masini...si nici decum nu aveam treaba cu numele DreamWorks, dar dupa un timp, s-a schimbat treaba.

Hmm la asta nu m am gandit sa fiu sincer dar totusi numele reprezinta ceea ce a ajuns fiecare masina in finalul pasiunii , tot trebuie o idee cat de cat relevanta , apreciez ajutorul si raman dator

NXdev 30-01-11 23:35

Quote:

Originally Posted by GrSsS (Post 4036735)
Hmm la asta nu m am gandit sa fiu sincer dar totusi numele reprezinta ceea ce a ajuns fiecare masina in finalul pasiunii , tot trebuie o idee cat de cat relevanta , apreciez ajutorul si raman dator

Trebuie sa ne ajutam intre noi :P.Da-mi add pe mess : alex_kitikru , sa-mi arati masinile si poate gasim un nume.

All times are GMT +2. The time now is 22:27.

- Copyright 2026 4Tuning