![]() |
Re: Redline Motorsport
Din partea Styling Club, un sincer la multi ani, multa sanatate, fericire si speram ca anul viitor sa avem bani de modificari;)!
|
Multumim la fel.Sa dea Domnul sa fie bani si spor pt toate modificarile pe care le vrem toti.La multi ani!
|
Multumim , imi pare rau sa va dezgesc o sa revin cu un alt thread cu un alt nume cautam ceva si am vazut ca exista clubul Redline Racig Club .... mda :( miercuri ne intalnim toti sa gasim un alt nume ...
|
Si ce e cu asta?? Ce treaba are racing club cu Motorsport.......ei sunt ei voi sunteti voi.
|
Quote:
|
Eu sincer nici nu stiam de existenta lor.......aici pe forum nu apar deci probabil a fost un club de 2-3 luni si dupa asta a disparut.......decizia va apartine. Bafta in continuare:wink:
|
Quote:
|
Da acum am vazut si eu .......Dar ei sunt Red Line iar voi sunteti Redline nu e chiar acelasi lucru.....in fine, v-ati mai gandit la nume?
|
Quote:
|
Quote:
Nu am spus-o cu gand rau, doar va ajut. |
Multumim , am organizat dar nu gasim ceva sa reprezinte toate masinile , avand in vedere ca avem si cateva masini care momentan sunt stock stock nu pot sa pun ca ex Low Riders Motorsport avand in vedere ca doar 3 masini au garda joasa si restu nu au treaba ...
|
Quote:
Nu conteaza ce aveti acuma...conteaza ce vreti sa faceti pe viitor.Noi la inceput am fost 2-3 masini...si nici decum nu aveam treaba cu numele DreamWorks, dar dupa un timp, s-a schimbat treaba. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning