![]() |
Re: Un fiat si un 10 in engleza...
3 Attachment(s)
POZE!!
|
Stiu masina de prin oras,arata bine,are si varumiu una le fel tot in 2 usi WTX la nr.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Te salut ma bucur ca iti place masina ,stiu si masina lui varu-tau e un albastru mai deschis :-),si ce sa zic masina mea circula destul demult prin oras :-) akuma arata mai nashpa ca na jante de tabla caucioace de iarna :-) ne comformam sezonului rece.. |
ce jante ai achizitionat?? :D 8j, 9j?? :D spune tot :P
|
1 Attachment(s)
Quote:
Te salut Am pus si o poza asa....asa... ca sa iti facii o e'deee:D |
Foarte frumoase. O sa dea bine de tot pe Fiat-ul tau ! Am mai vazut pe un Punto in CT ceva de genul si arata beton !
|
Se pare ca n-am observat threadul, arata bine masina, ma bucur ca este facut in stilul acesta, la exterior n-am de comentat, in interior insa polita aceea cu boxele... :x
Buna alegere cu jantele, arata bine. Despre suspensii as zice si eu cateva cuvinte, defapt chiar sfaturi in primul rand sa nu-ti cumperi ta technix in al 2lea, daca vrei ca masina sa fie lasata si sa fie si sportiva cumpara-ti arcuri -50mm eibach si amortizoare bilstein b4, este cel mai bun setup pt. aceasta masina daca vrei masina culcata ai 2 optiuni: 1.cea recomandata: suspensie coilover ajustabila pe inaltime si duritate (de exemplu fk silverline) 2. suspensie ajustabila pe inaltime la buget mai mic (fk ak) cu astea ma gandesc ca iti dai seama ca nu poti sa mergi pana jos ca-ti faci aripile floare pe fata Quote:
|
foarte frumoase jantele, 9j am vazut ca sunt, pe 16, dar pe fata ce j au? 7,5?
daca sunt 7,5 j sa cauti cauciucuri 195/40/16 si pe spate 205/40/16, au un efect f bun de stretch, si arata f bine. imi place f mult masina ta. e printre singurele punto care le indragesc. :D |
Quote:
Salut ,ma bucur ca iti plac da intr-adevar arata ok dar de efect o sa fie cand o sa dau cu ea de pamant:lol: Te salut cu respect! |
Quote:
Te salut cu respect ! |
Quote:
Te salut si multa bafta si ti-e cu masina ta! |
4 Attachment(s)
Enjoy!!!
|
aproape ca imi vine sa imi vand masina si sa imi cumpar punto, again... :P
nu e exclus. :P |
Quote:
Te salut ! |
Va doresc un an plin de implinirii si realizarii in tot ceea ce facetii!
LA MULTI ANII!! Cu respect! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning