![]() |
Re: E30 - black putin aranjat
Quote:
|
Quote:
|
:D....................................
|
zilele astea din cauza timpului liber si a vremii nefavorabile nu am apucat sa fac mare lucru , doar am curatzat motorul ca era cam jegos din cauza zapezii , curatenie in interior , am montat 2 difuzoare si pe fatza ALPINE si am dat jos si cu stickerele alea de pe aripi si cel de pe parbriz am avut noroc ca nu au ramas urme pe vopsea :D
ma gandeam sa imi cumpar 2 scaune pe fata de e36 dar deocamdata stau cam prost financiar pana luna viitoare acum niste poze cu ursu prin orash fara stickere:D scz pentru caliatea proasta a pozelor dar m-a cam prins seara |
4 Attachment(s)
pozeeee :lol:
|
3 Attachment(s)
si inca 3 :lol: cam intunecate dar o sa revin cu altele
|
Curat tare ursache tau:lol:
Nu am mai vazut acel model de fusta (cea din fata), la niciun model |
da asa este imi place enorm de mult sa o am curata atat interior cat si exterior chiar ieri i-am facut un dush ca sa dau jos sarea si nisipul de pe ea si era un frig de nu imi mai simteam mainile:D iar referitor la bara fatza si mie mi s-a parut cam ciudata bara aia ca nici eu nu am prea vazut modelul asta dar imi place ca ii sta bine si ii face botul mai solid si agresiv dar ca sa arate mai bine ar trebui sa imi cumpar proiectoarele pe modelul barii . dar acum ma gandeam ca ar da bine pe spate niste cauciucuri 225/60 r 15 de vara si chiar ma gandeam acum unde as putea gasi iar fatza sa o las o las tot 195/60 ca nu am servodirectie si dupaia o sa imi vina mai greu la facut cerculetze :lol:
e problema de bani ca daca ar fi dupa mine in 1 luna cred ca i-as pune si aripi :lol::lol: |
mie imi place...tot ce am sa iti pun ca parere, ca i`ar prinde bine niste jante mai mari pe la 16"17 dar cu buza,in rest http://planetsmilies.net/cool-smiley-8931.gif
|
Quote:
bn ar fi sa mearga ca si mie mi-ar place niste Borbet-uri puse pe ea . dar daca nu merge mai modific una alta , mai umflu aripile si or sa intre ele dar mai intai sa le cumpar . bani sa fie :D |
Nu inteleg eu prea mult din pozele astea (mai ales ca e si neagra) dar atat cat imi pot da seama, pot afirma ca fusta fata despre care zici este copie de fibra dupa ACS.
Nu ai nevoie de proiectoare speciale ci de unele normale pentru facelift. Poti pune linistit jante de 16", dar cu anvelope cu talon corespunzator, nu de tractor. In cel mai rau caz roluiesti aripile. Arata bine ursul si vad ca e si ingrijit, eu l-am mai vazut cu diferite ocazii. Sa ai grija de el, si el de tine. Multa bafta. |
Imi place stilu abordat "clean look"
Ma bucur ca ai dat jos acele stickere si acela dupa parbriz, oricum stiu sigur ca vei pune un parasolar dinacela din folie si o sa-i dea super :lol: Bafta cu el astept sa m-ai ma tragi o tura cu ursache 8) |
Quote:
|
Quote:
am cheltuit prea mult in ultimele 2 saptamani dar fac eu ce fac si tot trebuie sa cumpar baterie |
eeeh zilele astea nu prea mi-a mers bn dar azi am zis ca sa nu ma prinda noul an cu masina in parcare asa ca am primit cadou de la tatal meu o baterie noua BOSCH DE 65 Ah cu garantie . bateria o cumparase pentru masina lui dar nu a apucat sa o foloseasca decat 2 saptamani dupa care a dus masina la remat si ramansese cu bateria degeaba . asa ca m-am facut de baterie noua fara sa mai scot banul din buzunar :lol:
La Multi Ani !!! la toata loomea , sanatate, multi bani si sa avem parte de multi km si sa auzim de mult mult tuning pe 2011 :peace::peace::drunk: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning