![]() |
Re: Machetele mele - florinvfd
Multa treba de craciun dar a meritat din cate vad:!:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut Florin, bine ai venit, ma bucur ca te ai decis sa ne arati colectia ta, felicitari pentru fotografii(am sa ti trimit un PM sa mi dai niste sfaturi cu umbrele alea)spor!;)
|
3 Attachment(s)
Quote:
Daca ai montat vreun kit maisto sau burago, pot spune ca este mai 'greu' decat ambele la un loc. Pare si mai de calitate, nu ma asteptam... Ce e un pic peste mana e ca trebuie sa si lipesti unele piese (stergatorul, eleronul, geamurile farurilor, scaune, geamuri laterale, esapament). Usile, capota de la motor si rotile se prind in suruburi. Uite, pun si instructiunile de montare si inca 3 poze sa iti faci o idee. eu cred ca trebuie sa reglez un pic usile pt ca nu se inchid la maxim, raman 2mm deschise, se vede asta in ultima poza de prezentare. |
daca ai vrut lego...:lol: cineva vrea sa te tina ocupat mai mult timp sa nu mai cumperi multe machete:twisted:
|
9 Attachment(s)
inca 2 noi...
1:24 Mercedes CL63 AMG (Maisto) 1:24 Lamborghini Murcielago LP670-4 SV (Bburago) |
WOW! Cred ca e primul CL63 AMG pe forum. :shock: Frumos tare... se deschide cumva portbagajul ?
|
Din pacate nu se deschide. Este decupat, dar este prins in capse..
|
Frumos rau mercu, are balamale, daca tai niturile nu se deschide:?::?:
|
Quote:
|
nici nu stiam ca exista SV 1/24...imi place cum arata:shock:
|
Extrem de frumoasa colectie 1/24, modele alese cu bun gust, ingrijite toate si poze foarte misto. Sincer nu pot sa zic ca nu-mi place vreuna :-) Mai astept si alte prezentari ... bou am fost ca n-am vazut colectia asta de la inceput
|
Superbe ultimele 2:X:X
|
6 Attachment(s)
incep sa pun si eu din cele mai vechi:
Bburago 1:24 Formula 1 Ferrari F300 Michael Schumacher . |
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning