![]() |
Re: E30 - from tm
1 Attachment(s)
un mic demo cu sunetu dar am niste caini prosti prin cartier de latra tot timpu:D saptmana viitoare voi face un video ca lumea cu ursu la treaba:evil:
|
Quote:
Aude de zici ca e 6 in linie frate pe bune:-).Aude foarte frumos.Asteptam pe zapada asta si un mers de-a latu poate ceva ceva.:-) |
Quote:
|
Foarte ingrijit ursul tau si ma bucur ca o sa-l tii cat mai curat
Deabia astept si eu sa fac 18 ani sa-mi iau unul pana atunci admir si eu la altii:D Poti sa-mi spui si mie cat platesti impozitul anual la aces motor? |
Quote:
|
Quote:
Pana imi cumpar eu un urs ma uit pe topicul tau ca sa mai invat cate ceva. Sa-l stapanesti sanatos! Am uitat sa spun:oops: |
Quote:
|
ma ajuta si pe mine cineva cu o idee cum sa fac ornamentele negre macar cele de la geamuri ca bara de fata o sa o schimb cel mai probabil..multumesc
|
Sal ...negre ..parerea mea
Trebuie sa le slefuiesti bine ca altfel o sa sara vopseaua |
Quote:
|
1 Attachment(s)
App........ca o parere te-as sfatui daca iti iei un pachet, probabil vrei si asta, sa mergi pe un MTech 1.Sunt putin mai greu de gasit dar daca gasesti unu merita.Mi se pare mult mai classic si mai smecher pt perioada lui decat MTech 2 sincer.
|
sa o stapanesti sanatos ! stiu si eu masina, e o masina foarte buna sa ai grija de ea;).....spune-mi la cat ti-a dat-o ca cerea 1400 !! daca poti , binenteles. toate cele bune
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut.
Parerea mea, dupa gustul meu, care nu trebuie sa coincida cu a nimanui. Nu trebuie neaparat sa-ti iei MTech I ca sa arate bine ursul. Sau, pana iti vei lua, il poti face frumos si cu alte elemente. Revin, parerea mea: + fusta spate da + eleronul da + pragurile da - fusta fata nu - jantele nu Din poze arata bine ursul, nu cred ca e nevoie de o investitie majora sa-l faci sa arate si mai bine. Daca schimbi cele doua elemente care le-am enumerat, plus o suspensie corespunzatoare sunt convins ca va arata foate bine. Dupa gustul meu, cum ziceam. Pana una alta, ai grija si sa te bucuri de el asa cum trebuie. Multa bafta. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning