Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - from tm (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/227954-e30-from-tm.html)

tmDNSe30 19-12-10 17:58

Re: E30 - from tm

1 Attachment(s)
un mic demo cu sunetu dar am niste caini prosti prin cartier de latra tot timpu:D saptmana viitoare voi face un video ca lumea cu ursu la treaba:evil:

Wilgax 19-12-10 18:13

Quote:

Originally Posted by tmDNSe30 (Post 3911301)
un mic demo cu sunetu dar am niste caini prosti prin cartier de latra tot timpu:D saptmana viitoare voi face un video ca lumea cu ursu la treaba:evil:

Aude de zici ca e 6 in linie frate pe bune:-).Aude foarte frumos.Asteptam pe zapada asta si un mers de-a latu poate ceva ceva.:-)

tmDNSe30 19-12-10 18:17

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3911348)
Aude de zici ca e 6 in linie frate pe bune:-).Aude foarte frumos.Asteptam pe zapada asta si un mers de-a latu poate ceva ceva.:-)

multumes frate o sa il scot saptamana asta ce vine la niste cerce si filmez si mai bine toba..acuma era si seara si nu am vrut sa imi scot vecinii pe afara ca am dinastia mai....linistiti:oops:

_Cox_ 19-12-10 20:27

Foarte ingrijit ursul tau si ma bucur ca o sa-l tii cat mai curat
Deabia astept si eu sa fac 18 ani sa-mi iau unul pana atunci admir si eu la altii:D
Poti sa-mi spui si mie cat platesti impozitul anual la aces motor?

tmDNSe30 19-12-10 21:54

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 3911743)
Foarte ingrijit ursul tau si ma bucur ca o sa-l tii cat mai curat
Deabia astept si eu sa fac 18 ani sa-mi iau unul pana atunci admir si eu la altii:D
Poti sa-mi spui si mie cat platesti impozitul anual la aces motor?

salut multumesc :D pai impozitu este 1 mil 800 dar merita oricat ar fii si nu numa impozitu orice taxa la el...este o masina in care bagi bani dar si senzatia pe care ti-o ofera este extrem de mare :evil: bafta la cumparat de urs..

_Cox_ 19-12-10 22:05

Quote:

Originally Posted by tmDNSe30 (Post 3912035)
salut multumesc :D pai impozitu este 1 mil 800 dar merita oricat ar fii si nu numa impozitu orice taxa la el...este o masina in care bagi bani dar si senzatia pe care ti-o ofera este extrem de mare :evil: bafta la cumparat de urs..

Multumesc pentru raspuns!
Pana imi cumpar eu un urs ma uit pe topicul tau ca sa mai invat cate ceva.
Sa-l stapanesti sanatos! Am uitat sa spun:oops:

tmDNSe30 19-12-10 22:20

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 3912085)
Multumesc pentru raspuns!
Pana imi cumpar eu un urs ma uit pe topicul tau ca sa mai invat cate ceva.
Sa-l stapanesti sanatos! Am uitat sa spun:oops:

ms pai am sa pun maine poimaine niste filmulete cu ursu in actiune:evil: si incet incet am sa aranjez si la exterior niste jante primeste am sa il las un pic mai jos si mai multe...restu sunt surprize:D sper sa iasa un urs frumos

tmDNSe30 20-12-10 01:08

ma ajuta si pe mine cineva cu o idee cum sa fac ornamentele negre macar cele de la geamuri ca bara de fata o sa o schimb cel mai probabil..multumesc

///sby 20-12-10 07:21

Sal ...negre ..parerea mea

Trebuie sa le slefuiesti bine ca altfel o sa sara vopseaua

tmDNSe30 20-12-10 11:45

Quote:

Originally Posted by ///sby (Post 3912528)
Sal ...negre ..parerea mea

Trebuie sa le slefuiesti bine ca altfel o sa sara vopseaua

ahaa pai negre le faceam dar nu eram sigur daca merg vopsite multumesc de sfat

Wilgax 20-12-10 12:22

1 Attachment(s)
App........ca o parere te-as sfatui daca iti iei un pachet, probabil vrei si asta, sa mergi pe un MTech 1.Sunt putin mai greu de gasit dar daca gasesti unu merita.Mi se pare mult mai classic si mai smecher pt perioada lui decat MTech 2 sincer.

ar88kos 20-12-10 14:53

sa o stapanesti sanatos ! stiu si eu masina, e o masina foarte buna sa ai grija de ea;).....spune-mi la cat ti-a dat-o ca cerea 1400 !! daca poti , binenteles. toate cele bune

tmDNSe30 20-12-10 18:25

Quote:

Originally Posted by ar88kos (Post 3913662)
sa o stapanesti sanatos ! stiu si eu masina, e o masina foarte buna sa ai grija de ea;).....spune-mi la cat ti-a dat-o ca cerea 1400 !! daca poti , binenteles. toate cele bune

ceau multumesc la fel pai nu am de ce sa ma ascund masina am luato cu 1300..el cerea 1 500 si a lasat 2 foi:-)

tmDNSe30 20-12-10 18:27

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3913269)
App........ca o parere te-as sfatui daca iti iei un pachet, probabil vrei si asta, sa mergi pe un MTech 1.Sunt putin mai greu de gasit dar daca gasesti unu merita.Mi se pare mult mai classic si mai smecher pt perioada lui decat MTech 2 sincer.

da pai si eu tot la Mtech1 ma gandeam intradevar parca are o forma mai frumoasa decat Mtech2 fiecare cu gustu lui...sa nu se supere baieti cu Mtech2:oops:

Cipilica 20-12-10 19:32

Salut.
Parerea mea, dupa gustul meu, care nu trebuie sa coincida cu a nimanui.
Nu trebuie neaparat sa-ti iei MTech I ca sa arate bine ursul. Sau, pana iti vei lua, il poti face frumos si cu alte elemente.
Revin, parerea mea:
+ fusta spate da
+ eleronul da
+ pragurile da
- fusta fata nu
- jantele nu
Din poze arata bine ursul, nu cred ca e nevoie de o investitie majora sa-l faci sa arate si mai bine. Daca schimbi cele doua elemente care le-am enumerat, plus o suspensie corespunzatoare sunt convins ca va arata foate bine. Dupa gustul meu, cum ziceam.
Pana una alta, ai grija si sa te bucuri de el asa cum trebuie.
Multa bafta.

All times are GMT +2. The time now is 18:16.

- Copyright 2026 4Tuning