![]() |
Re: PROTEST - 24.12.2010 ora 14:00 - Pta Victoriei -
Quote:
|
Quote:
......pai asa mai bine ma fwk in gunoaiele lor de autostrazi si merg numai pe teren ca pe langa ca ies mai ieftin, poate ajung si mai repede(mai ales in zona sarbatorilor garantat e asa) plus e muuult mai fun! Pai asa la 10 miiE inmatriculare, si 2000E pe an parca m-as risca sa umblu cu o masina de teren neinmatriculata.....astfel si benzina mi-ar fi gratis daca fac putini km, sau o pun si pe gaz :D O sa ziceti ca-mi fac baraj .....cu ce? cu loganu la ditamai G-u pe care mai si-l ranforsez?! :lol: ....ce-mi place faza asta: https://www.youtube.com/watch?v=Ihl38rzhXh4 |
Quote:
sau asa crazy buldozer |
Am postat prin cateva locuri, si voi continua.
La mai multi ! Ne gasim acolo ! |
Quote:
|
Succes cu prostestu, speram cu toti sa rezolvam ceva, cu mentalitatea "degeaba protestam ca nu rezolvam nimic" chiar nu rezolvam nimic, uitati-va in toate tarile mai dezvoltate ca noi, din Europa, cum se da o lege ce nu convine poporului cum se iese in strada si dupa ce se distrug ceva bunuri, se modifica legea (ex: Franta, Anglia, Grecia etc).Daca nu iesim si noi in strada (in numar foarte mare) nu vom rezolva nimic niciodata si vom permite in continuoare guvernului sa-si bata joc de noi.
"... facem REVOLUTIE, e ULTIMA SOLUTIE" - Grasu XXL |
Quote:
Drag coleg , puterea este in mainile poporului , in ale noastre mai exact , postul tau este la fel de inutil pe cat este privitul fara sa facem nimic , asa ca poti sta linistit acasa sa nu cumva sa-ti consumi calorii aiurea ca doar e criza si trebuie sa ne conformam , ideea e ca au vorbit de o scumpire si s-a ajuns la alta , asta e chiar nesimtire (cu toate ca exagereaza deja pe fata asa cu preturile ), orice protest la noi a fost diminuat prin spaga data initiatorului , insa acum chiar nu este cazul , ne-au dat pe toti peste cap , ce mai trebuie sa va treziti la realitate ? |
prezent!!!!poate reusesc sa mai aduc si alte masini din ploiesti....buna initiativa ;)
|
vineri dimineata ies din tura...daca prind un somn de 2-3 ore vin si eu,desi merg pe gaz...si gazu s-a scumpit tui para masii de treaba :rolleyes2
|
Quote:
cam ai dreptate.imi cer scuze nu am analizat'o si din punctu asta de vedere. din pacate eu sunt din valcea ,si mi'e cam greu sa ajung in bucuresti mai ales cu vremea asta de rahat.daca ar fi fost facuta mai pe primavara-vara,am fi fost prezenti multi din valcea :) va urez mult succes si asteptam poze/filmulete . NUMAI BINE ! |
baieti eu vin sigur dar nu vor fi probleme oare? adica nu trebuie o aprobare ceva?
|
ma`m saturat ca sa tot bag benzina de 10-15 lei bag pwla in ei de rupti....am drum zilnic la tra la 6Km de orash si in fiecare zii bag benzina....cred ca pana la urma voi pune un numar de inmatriculare fals si fac un plin...NU SE MAI POATE.
On: as veni si eu dar sunt din zalau..:( si vremea asta..:sad: |
Eu, īncepānd de ieri 18.12.2010 nu mai alimentez cu niciun fel de carburant pānă după 1 ianuarie. Merg pe jos sau cu RATB :)
~Nautilus |
Quote:
|
protestul nu are autorizatie cum nici ei nu au autorizatie sa fure cat fura.
daca va e frica stati acasa, de fricosi n-avem nevoie daca sunteti din alte orase decat bucuresti,faceti la voi in oras, nu veniti in bucuresti, decat daca sunteti aproape, gen ploiesti si etc. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:24. |
- Copyright 2026 4Tuning