![]() |
Re: Renault clio 3
1 Attachment(s)
O mica joaca:lol:.
P.S: Semnu mai are si niste curbe de aia se vede asa |
2 Attachment(s)
Mai punem o poza cu semnul din fata si proiectoarele infoliate. Din pacate sunt cu telefonul. Dupa ce va primii o spalare ii voi face niste foto mai bune
|
Si consola centrala de pe plansa bord ar da foarte bine imbracata in autocolant carbo 3D :-) ;)
|
5 Attachment(s)
Da asa este cand voi mai prinde ceva timp liber poate voi incerca sa o infoliez dar trebuie sa mai studiez sa aflu cum o dau jos.
Am revenit cu ceva poze mai bune |
imi pare rau sa iti zic, dar nu imi place cum da cu proiectoarele asa. e contrastul prea mare intre xenon si halogen si parca galbenul ala da bine pe masini mai "oldschool" si mai inchise la culoare...
|
iti dai seama ca proiectoarele au fost aprinse doar pentru poza:lol::lol:
|
cand croc nu are ce face......face thread-uri si siteste toate forumurile din lume :))) frumoasa masinuta :P :P :P fina stie ca ai pus masina pe forum??
|
Normal ca stie, se pregateste sufleteste de suspensii:lol:
|
oho bun, sper ca la ea ai mai mult chef de munca decat la tine :D
|
3 Attachment(s)
Andrei clio e mai mult cu noi asa ca pot sa ii fac mai multe:lol:.
In alta ordine de idei. Azi am montat si capacelele la jante. Le-am infoliat putin deoarece eu am fost de parere ca nu dau bine cromate asa ca prietena a venit cu ideea sa le dau putin carbon. Mie unu imi plac cum vin acum |
Te-am gasit si aici :-) astept eleronul montat la ea sa vad ce-mi pun si eu:lol:
|
Da, da. Marti dupa paste o bagam la vopsit si montat eleronu:lol:
|
Quote:
Asteptam suspensia, sa nu-i mai fie rau de inaltime. In rest...frumoasa masina ;). |
Mersi alex. Mai e putin si vine si suspensia:lol:
|
Vreau sa vad (live) sa fie mai jos ca a mea :D:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning