![]() |
Re: E36 - 318is coupe
Cred ca am vazut de cateva ori masina prin targoviste !
Arata destul de bine ! Bafta ! |
7 Attachment(s)
Quote:
A mea am bagat o la hibernare caci sunt foarte ocupat perioada asta. Niste poze.. |
Frumoase pozele.Masina e superba.:-)
|
Quote:
|
Wilgax si JusT_SaY_BoBo va multumesc!
|
Quote:
|
vezi ca are emi de vanzare eleronul lui de pe cox...e si culoarea ta..daca te interes.bafta.e frumoasa.poate ne vedem pe la tgv;)
|
Daca e eleronul pe care l-a avut pe masina nu cred ca se potriveste culoarea...vroiam sa iau de la Emy eleronul ala de M (finut)..dar era promis deja altcuiva :D...Ne auzim!
|
bine ai venit in familia noastra de la tgv...nah sa iti urez si aici pe forum ca live ti-am urat...
|
;)..........
|
Nervoasa rau aceasta mica a lui Giuly...trage frumos rau,azi nu imi mai venea sa ma urc in a mea:lol:Numai bine!
|
Quote:
poate ne intalnim sa le facem o sedinta la toate 3 matze coupe:P |
Zilele astea ca tot e soare si frumos, vobim cu valentino sa le "traga" in poza ;)
|
Hai...o poza,doua ca tot a venit caldura...poate un filmuleț cu un burn ca tot iți place:lol: :lol: Te salut!
|
Noroc Radu!
O sa revin cu poze cand masina va suferii schimbari serioase :). Sti ca vreau sa o duc la un tinichigiu sa scap de tot ce inseamna rugina, asa ca cine stie de vreun tinichigiu bun, il rog sa ma ajute! Ne vedem vineri seara?;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning