![]() |
Re: Onesti
Da...acasa...in pat :(...primul rev petrecut acasa :(
|
silver, ai tot timpul in fatza, revelioane tot o sa fie, chill ;)
|
ca bine zici aleks. bafta 2 all
|
Nici eu inca nu stiu unde fuck rev.....da macar am 2 sau chiar 3 invitatii,deci am de unde alege.
|
si eu sunt din Onesti.sunt nou pe aici....deci n00b...:D
|
salutare! salutere! daca ai putea sa vii cu mai multe date despre u....asa ca sa stim si noi unde sa ne intalnim sa bem ceva, alea alea...
|
pai....ce sa zic despre mine....am 17 ani...stau in zona de jos a orasului prin incinta cu bmw rulllllzzz...invat la chimie.....si dak mai vreti sa aflati ceva de mine [email protected]..:D
|
Am vazut si eu odata in onesti o Toyota super tare, scoasa din Fast and Furios. De ce nui face cineva o poza?
|
te cred ca ai vazut.....dar ce model era?Toyota Supra?eu nu am vazut nici o Toyota ca in 2fast2furios....Poate era in trecere....da si tu mai multe detalii
|
Quote:
|
aaa gata stiu ce masina zici tu...mai este si acum.....toyota celica gti....are numar de brasov....frumoasa masina....poate in curand pun si niste poze cu ea....:D 8)
|
E neagra parca... pacat ca e stock :)
|
Quote:
|
da mey. e facuta in brasov,sacele mai exact in atelierul lui gabi onofrei.a fost in brasov,acum e in onesti,dar numerele tot de bv le are. daca nu ma insel "GTT" are la nr. e o toyota celia destul de atragatoare si cu un sunet exceptional.
|
3 Attachment(s)
gabi onofrei e unul din cei mai maniaci oameni cand vine vorba de modificari, stim cu totii macar o masina de la el din atelier( de exemplu tt-ul portocaliu cu neoane verzi)... eu am tot respectul pentru omul asta si pentru munca lui...
cumva asta e masina de care vorbeati? in ultima poza e gabi onofrei |
| All times are GMT +2. The time now is 05:28. |
- Copyright 2026 4Tuning