![]() |
Re: Renault 5 gtt my new old car:D
pai crx nu ma ducea la faliment:)) deocamdata....tz tz tz imi vrei binele militareeee
|
Quote:
|
adule tu zici urs...dar in sufletul tau tot honda este:)))
|
Quote:
Cat ma bucur ca " TI-AI " schimbat caloriferu :)).. ca " TI-AI " demontat si montat bordu :)) si ca " TI-AI " schimbat discurile :))) |
=)) drack , poluezi topicul:)) (mersi de help)
|
Quote:
jos palaria... vrei sa zici ca un reno 5... 1,4 stock (120 CP) pe o caroserie de aprox 800 kg nu trage mai bine decat un 1,6 16v de 125 cp pe caroseria de ... nush exact cat are crx-ul... bine.. atunci alt exemplu... ca diferenta de putere nu e mare... hai sa comparam cu un clio 1,8 16v (fiabilitate jos palaria din nou) are 135 CP... pe 1000 kg... tot nu crezi ca e mai bun? vorbim aici de 400 m... |
attack:rolleyes2
|
Quote:
|
stock vs stock...?
nu cred |
baaaaaa :))) toti imi zic dc ai vandut honda:)) credeti-ma ca e mai fun cu r5 chiar daca nu tine cat o honda more pics to come:)
|
fiabilitate sau ca putere??? eu am 206 cai la roata iar pe acelasi setup facut de mine sa scos 250...iar ca fiabilitate tin motoarele...
|
eu ma refer la motorul de 1.4..toti imi zic ca o sa moara repede...ca o sa bata ca plm...si ce-i drept toti mi-au zis asa:))..acuma nush ce sa cred..pana una alta ma distrez cu masina
|
Daca nu il intreti si sa bagi piese,uleiuri,etc ok in el poti fii sigur ca te lasa.Totusi are ceva vechime motorul ca si conceptie,dar este relativ rezistent si foarte fun si la ora actuala.
Baga un ochi aici https://forum.4tuning.ro/293-discutii...ult-event.html |
urmatoarea operatiune"cur pansat" demontarea carbelitorului si curatare completa ca nu se mai poate:))
|
frumos gandacelu ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:38. |
- Copyright 2026 4Tuning