![]() |
Re: 18.12.2010 - intalnire comunitate suceava
hehe..chiar frumos..nu ma asteptam sa fim atat de multi. Desi am venit cu cei din golf-club si intalnirea cu voi a fost mai mult o intalnire spontana, s-a dovedit ca toata lumea era chiar foarte prietenoasa...de parca ne cunosteam toti de o viata. Anuntati cand se va face urmatoarea intalnire..sper sa pot ajunge si eu din nou. :twisted:
|
Quote:
Quote:
|
interesanta si pentru mine prima experienta :d curent sa am si sa nu fie zapada mare si am sa mai vin...
costy_suceava id ul meu |
Quote:
|
care are masina pe motorina si vrea sa ma ajute sa scap dintr`o belea .. eu sa ii pun de pe card de 100-200ron si el sa imi dea banii... as rasp .. ms
|
Daca se face joi, sper sa fiu si eu prezent, ca pe la 7 ies de la servici.
id mess: razvan1515 sau razvan52002 sau fantuning_sv |
poate ne intalnim si intre craciun si revelion .. at sunt si eu in suceava.. ca mai am facultate X(
|
dark racers...ar suna bine???
|
hai baietii si cu numele pt noul club
|
Credeam ca vom alege pe loc ... la intalnire un nume, le scriem pe o foaie si votam care si cum pana cadem la un acort ...
eu personal am sa propun numele : Undercover/s |
undergroundsv :twisted:
|
Stateam si ma gandeam la numele clubului si mi-a venit o idee . Ce ar fi daca am face o filiala aici , de exemplu NSL-Suceava si scapam de o parte din treburi ,este doar o parere . Si un nume care mi-a venit acuma ar fi Loco Racing Team , din nou o ideie :lol:
|
Deci dupa[ ultima intalnire in drumul sper casa mia veni un nume de club care mie personal chiar imi place :P : Sv Cetatea Tuning prescurtat : SVcTuning
... doar o parere :D am sa propun numele si la intalnire :P pace voua !! :idea: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning