![]() |
Re: E36 - pisicuta mea
La prima vedere arata bine masinuta.Bine ca ai scapat de farurile alea oribile sincer.O parere....daca tot ai facut thread, si ti-ai luat BMW incearca sa asculti de sfaturile unora de p-aci care stiu cu ce se mananca marca BMW.Tot ce iti urez este numai tuning OEM de calitate pt BMW-ul tau, sa te bucuri de el si sa n-ai parte de incidente neplacute.Strange bani si urca pe el un pachet M plus niste jante tot M pe 17 si sa vezi ca se schimba situatia.Baftalo!:-)
|
asa o sa fac urmeaza bara fata de m pana in anul nou si pe urma jante bandouri etc
|
frumoasa masina dar culaoare zice totul
|
pai ce are culoarea
|
frumoasa culoarea! pe bune,eu am incredere ca o s-o faci frumoasa! bafta cu ea
!! vis-a vis de critici,ia-o si tu asa,un sut in cwr un pas in fata!! nu cred ca ti-a spus nimeni cu rautate....keep walking! |
ms o sa revin cu poze cand mai pun ceva pe ia
|
sincer ai inceput bine proiectul cu matza..faruri stopuri..adevarul e acum nu stiu poate mie mi se pare dar toba aia nu e prea iesita inafara?nu vreau sa fiu rautacios dar mi se pare ca strica tot spatele masinii..in rest totul e ok chiar imi place..pune si u niste jenti frumoase..ai sa vezi cat de mult ajuta aspectul masinii..hai noroc!
|
5 Attachment(s)
le am am pe astea dar nu stiu daca dau bine pe masina
sunt poze mai vechii |
Quote:
ie de haur??:lol: |
nu le mai am pe masina am unelede 15 acum
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
da asa am cumparato cu ele eu am pus triple farurile etc am avut si bara de m dar am avut un incident la tara si am sparto astept sa pun alta o sa pun poze cum arata cu bara de m
|
mor de ras.....
|
salut...frumoasa pisi ata:D...numai farurile alea nu dau nici cum pe masina(parerea mea personala fara suparare)...
Vad k ai avur si bara M fatza pacat de ea:(...din gresealanu mai ai cumva bandourile din ea? si dak nu le vinzi cumva Spor la cati mai multi km fara incidente |
nu mai am bandourile le am dat unui prieten ca iau disparut intro noapte dupa masina la masina iam facut recent ipt pe 2 ani si cam atat astept dupa sarbatori sa vad ce fac la ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning