![]() |
re: Daewoo Espero 2000 16v - MGSauto
Quote:
|
va iesi ceva frumos ,respect pentru ca te-ai apucat de proiect cam de la zero ;) si se vede ca lucrezi cu profesionisti ,asteptam si restul de modificari
|
Foarte frumoasa masina! Tot respectul din partea mea si a tuturor presupun ! Poate intro zii o sa ajunga si al meu vehicul la nivelul celor gen NDY GNT sau chiar JAY. Cel putin la aspect
|
foarte bine a iesit ... iar mai trebui o folie pe geamuri , interiorul farurilor negru, scoate suporti aia de numar si curata rama aceea neagra cu acetona/diluant , va da super bine masina fiind alba
Mult succes in continuare cu masina!!! |
a iesit frumoasa :shock: dar ochiul meu a vuzut o corsa tunata prin spate pe acolo
|
salut super masina
s o stapanesti sanatos :D |
Quote:
|
[QUOTE=johnsonxxl;3895825]va iesi ceva frumos ,respect pentru ca te-ai apucat de proiect cam de la zero ;) si se vede ca lucrezi cu profesionisti ,asteptam si restul de modificari[/QUOTE
Multumesc ptr. aprecieri! Intr-adevar, masina este facuta de profesionisti (eu asa ii consider pe cei de la MGS auto) si asa cum au mai observat cativa, mai sunt cateva proiecte bune, care s-au lucrat sau se lucreaza in acelasi service - gen Crazy Corsa lui Andy N D Y. Si ca sa ii raspund si lui alex3faq - desi cred ca ar arata mai bine cu placutele de numar facute cum spui tu - nu pot da jos suportii si nici sticker-ele pentru ca am o conventie cu MGS auto. |
Salut!
Arata bine masina. Negrul de pe capota ii da o alura foarte agresiva, zici ca-i rechin :-P! Spor la treaba in continuare si felicitari! |
Quote:
|
Quote:
|
Re: Daewoo Espero 2000 16v - MGSauto
Quote:
|
Re: Daewoo Espero 2000 16v - MGSauto
bravooo inima de bestie :D
|