Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Nubira CDX 2004 Undercover (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/226624-nubira-cdx-2004-undercover.html)

cata_kevi 20-01-11 09:34

Re: Nubira CDX 2004 Undercover

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 4000865)
Capota de astra sau ce e aia albastra? :)

Asta gri, nu stiu ce sa zic, nu mi se pare extraordinara. Parca mai marfa sunt 'ochii' bulbucati ai nubirei. Era pe topicul lui Bolt un VT cu un bblook, care parca dadea mai bine. Nu e o critica, doar o observatie, stiu cat de greu e sa pui mana sa faci asa ceva...

capota albastra este d ela un aveo(a trebuit sa stea in garaj peste naopte capota de pe nubira) cat despre bby stiu ce zici tu cu raf ce vroia el insa am decis sa o fac asa momentan.. nu e cu suparare!

cata_kevi 20-01-11 09:35

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4000806)
A iesit bine ;)

ms omule va mai primi astazi niste faruri custom( interior negru) si probabil... un eleron csl ceva de genu nu cocalar style!!

cata_kevi 20-01-11 09:37

Quote:

Originally Posted by Bolt (Post 4001194)
hmmmmm :ashamed: nu da bine e prea rotunjita sincer...dar asta e parerea mea daca tie iti place e tot ce conteaza...eu o sa incerc sa o fac dreapta mai din topor asa...e prea rotunjit la tine si tinde sa faca copota prea mare zici ca este cadillac....nu stiu poate imi schimb parerea maine,o sa dau o fuga pe la garaj... :D

te asteptam rafy.. moomentan o las asa( am vrut sa o facem dreapta dupa aia..insa cred ca da un pic aiurea si datorita cromului de pe grila si farurilor cromate... de aceea astazi urmeaza sa dam jos farurile sa le matuim cromul.,degresat si vopsit negru mat) si la grila hmm.. nuj ce ii vom face:-""

cata_kevi 20-01-11 18:28

2 Attachment(s)
Au sosit si pozele cu farurile custom!

gbry_el_05-RSG 20-01-11 18:55

1 Attachment(s)
cam asta era varianta mea...eu asa o afceam. dar fiecare cu gustul lui. oricum felicitari pt curaj....e alceva...:lol:

cata_kevi 20-01-11 21:20

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4005038)
cam asta era varianta mea...eu asa o afceam. dar fiecare cu gustul lui. oricum felicitari pt curaj....e alceva...:lol:

vom vedea pe percurs..momentan tanjeste dupa o aripa dreapta noua... biletele antiruliu pivot dreapta.. o distributie ... vopsea etc..:Dms orikum

Stefy88 07-02-11 21:13

nu se mai aude nimic pe aici pe la tine...ce mai face nubira ta?

numai bine!

cata_kevi 07-02-11 21:20

Quote:

Originally Posted by Stefy88 (Post 4063676)
nu se mai aude nimic pe aici pe la tine...ce mai face nubira ta?

numai bine!

salutare..sincer nu prea am mai avut timp de topic.. ce sa mai faca..
a primit instalatie GPL... schimb ulei filtre etc again...
Mi a sarit capota in mers,adik s a dus bad boy etc..:P(trebuie facut altul dupa ce schimb capota si aripa
Curand va intra la colantat sau poate la vopsit
Pe drum sunt niste jante pe 16 o toba si o suspenie.. a ta ce face?:D salutare
Maine primeste proiectoare clare( facute de moi si de fratele) revin cu pooze..

SV25MBN 07-02-11 22:20

Farurile cu lupe, etc exista pt Nubira sau au fost facute custom ?

marius3030 08-02-11 01:24

imi pare rau d capota ta!masina e super.am sa-ti urmaresc topicul pana o sa imbatraneasca masina si o so duci la remat.....imi place ca vii destul de des cu noutati si c te-ai aventurat in a face multe acestei masini pe care multi nu prea o vor.felicitari!!!!!!!!

cata_kevi 08-02-11 07:32

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 4063951)
Farurile cu lupe, etc exista pt Nubira sau au fost facute custom ?

farurile cu lupa sunt denubira 2 cromate insa.. de desfacut si modificat oglinda farurilor m am ocupat cu fratele..!

cata_kevi 08-02-11 07:34

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4064303)
imi pare rau d capota ta!masina e super.am sa-ti urmaresc topicul pana o sa imbatraneasca masina si o so duci la remat.....imi place ca vii destul de des cu noutati si c te-ai aventurat in a face multe acestei masini pe care multi nu prea o vor.felicitari!!!!!!!!

multam marius..capota se va schimbat si ii vom face alt bad boy... doar ca urmeaza sesiunea si incercamsa ne facem timp pt toate.. pana atucni tre modiifcata bara,,care din pacate e cam sparta

cata_kevi 13-02-11 06:48

2 Attachment(s)
hai sa mai pun ceva poze cu ce am mai facut la masina.. navigatie (slot card usb dvd touch etc)VW golf 6 +mici modificari in bord(urmeaza modificat in fibra consola centrala+colantata din nou carbon)

Am sa revin cu poze mai clare:D sper sa va placa:evil:

B-99-SAA 13-02-11 09:22

Nu ne place :lol: Foarte tare ce-ai facut tu acolo! Sa pui niste poze si pe lumina, acuma sau cand termini, cum vrei :D

cata_kevi 28-02-11 15:56

5 Attachment(s)
A trecut ceva vreme de cand nu am mai dat nici o veste... spre rusinea mea..insa fiind luat cu un alt proiect,atat eu cat si fratele ne amdat silinta de a termina mai repede noua acizitie sa zic asa (un renault megane cabrio 2002 am deshis chiar si un topic pt cine vrea sa si dea cu parerea) Acesteea finnnd spuse sa enumar cateva modificari aduse masinii in tot acest timp"mort"" pe forum.
Am termiant cu Navigatia( am luat o cu ecranul spart pana la urma s a rezolvat si cu alimentarea+ restul) urmeaza consola sa fie modificata again in fibra
Au sosit jantele( Oz 195 50 15 albe,ele insa au buza cromata,cand se va incalzi vom trece la modificarea acestora pollishate vopsite etc)
Cam atat momentan.. asteptam caldura sa ne apucam de treaba"" custom"" bara fata spate modificata, haion si 1 bucata vopsitorie completa!

All times are GMT +2. The time now is 07:59.

- Copyright 2026 4Tuning