![]() |
Re: Nubira CDX 2004 Undercover
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Au sosit si pozele cu farurile custom!
|
1 Attachment(s)
cam asta era varianta mea...eu asa o afceam. dar fiecare cu gustul lui. oricum felicitari pt curaj....e alceva...:lol:
|
Quote:
|
nu se mai aude nimic pe aici pe la tine...ce mai face nubira ta?
numai bine! |
Quote:
a primit instalatie GPL... schimb ulei filtre etc again... Mi a sarit capota in mers,adik s a dus bad boy etc..:P(trebuie facut altul dupa ce schimb capota si aripa Curand va intra la colantat sau poate la vopsit Pe drum sunt niste jante pe 16 o toba si o suspenie.. a ta ce face?:D salutare Maine primeste proiectoare clare( facute de moi si de fratele) revin cu pooze.. |
Farurile cu lupe, etc exista pt Nubira sau au fost facute custom ?
|
imi pare rau d capota ta!masina e super.am sa-ti urmaresc topicul pana o sa imbatraneasca masina si o so duci la remat.....imi place ca vii destul de des cu noutati si c te-ai aventurat in a face multe acestei masini pe care multi nu prea o vor.felicitari!!!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
hai sa mai pun ceva poze cu ce am mai facut la masina.. navigatie (slot card usb dvd touch etc)VW golf 6 +mici modificari in bord(urmeaza modificat in fibra consola centrala+colantata din nou carbon)
Am sa revin cu poze mai clare:D sper sa va placa:evil: |
Nu ne place :lol: Foarte tare ce-ai facut tu acolo! Sa pui niste poze si pe lumina, acuma sau cand termini, cum vrei :D
|
5 Attachment(s)
A trecut ceva vreme de cand nu am mai dat nici o veste... spre rusinea mea..insa fiind luat cu un alt proiect,atat eu cat si fratele ne amdat silinta de a termina mai repede noua acizitie sa zic asa (un renault megane cabrio 2002 am deshis chiar si un topic pt cine vrea sa si dea cu parerea) Acesteea finnnd spuse sa enumar cateva modificari aduse masinii in tot acest timp"mort"" pe forum.
Am termiant cu Navigatia( am luat o cu ecranul spart pana la urma s a rezolvat si cu alimentarea+ restul) urmeaza consola sa fie modificata again in fibra Au sosit jantele( Oz 195 50 15 albe,ele insa au buza cromata,cand se va incalzi vom trece la modificarea acestora pollishate vopsite etc) Cam atat momentan.. asteptam caldura sa ne apucam de treaba"" custom"" bara fata spate modificata, haion si 1 bucata vopsitorie completa! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning