Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SAAB (https://forum.4tuning.ro/616-saab.html)
-   -   My Saab 900 - Black Angel (https://forum.4tuning.ro/616-saab/226562-my-saab-900-black-angel.html)

Thomas Everywhere 26-01-11 19:32

Re: My Saab 900 - Black Angel

imi place mult cand schimbi vitezele si se duce acul la turbo, e frumos...astea mai noi in functie de optiuni iti lipseste ceasul turbo...pe modelele vechi cum e Saab-ul tau erau standard.

Cristiansen09 26-01-11 20:20

Dj Kyd: Multumesc de urari. Intr adevar nu se poate compara cu varianta Aero, dar masina asta ofera super senzatii si, crede ma, am avut si un 9.5 aero de 250 de cai. Masina asta chiar daca are puterea mai mica. pare super nervoasa.
Mai trebuie lucrat la ea, dar incetul cu incetul va arata asa cum trebuie sa arate un Saab.
Thomas - indicator Turbo au si cele mai noi modele Saab doar ca pe varianta cu motor de 150 cp lipseste.

Cristiansen09 02-02-11 20:21

2 Attachment(s)
A mai aparut una in peisaj pentru piese...

Dj_kyd 03-02-11 18:14

Asta este cea mai buna achizitie care ar putea sa o faca toti. si eu as vrea sa mai imi iau una ca a mea pentru piese, dar momentan nu am gasit:(

Cristiansen09 11-02-11 18:26

1 Attachment(s)
Am schimbat radio casetofonul, din pacate trebuie decodat.
A fost schimbat si SID ul. Acum ofera mai multe informatii.

Evoluzione 11-02-11 20:29

Incet, incet le rezolvi pe toate. Achizitia masinei pentru piese este foarte buna ;)

Cristiansen09 12-02-11 20:15

Am gasit un vecin care imi poate reconditiona scaunele si bancheta (adica sa mi le vopseasca - lucreaza in domeniu).
Vrea 150 de lei, cum vi se pare pretul?:-)

Evoluzione 12-02-11 20:27

E OK pretul dupa parerea mea... Daca lucreaza in domeniul si stie ce face ii OK chiar bun.

Uita-te atent la piele sa vezi cum este (daca este rupta la vreun loc, daca nu e prea destinsa), sa vezi daca merita vopsita.
Apoi eventual intreaba-l ce metoda foloseste, probabil vopseste doar suprafata asa ca intreaba-l cat tine vopseaua lui.

mrqro 16-02-11 01:52

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 4078852)
E OK pretul dupa parerea mea... Daca lucreaza in domeniul si stie ce face ii OK chiar bun.

Uita-te atent la piele sa vezi cum este (daca este rupta la vreun loc, daca nu e prea destinsa), sa vezi daca merita vopsita.
Apoi eventual intreaba-l ce metoda foloseste, probabil vopseste doar suprafata asa ca intreaba-l cat tine vopseaua lui.

Ti-am raspuns pe forumul oficial SAAB,check that out too.Omul e profesor!

mrqro 16-02-11 01:54

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 4023581)
imi place mult cand schimbi vitezele si se duce acul la turbo, e frumos...astea mai noi in functie de optiuni iti lipseste ceasul turbo...pe modelele vechi cum e Saab-ul tau erau standard.

La modelele vechi de peste 150 de cp se mota APC needle,daca avea LPT(low pressure turbo) la acel 900 nu avea ac in bord.

Cristiansen09 17-02-11 19:45

Ok, am vazut postul tau. Multumesc pentru informatie.:D
Momentan interiorul mai are de asteptat, pentru ca prioritatea nr 1 este trecerea ITP ului.

Dj_kyd 20-02-11 07:43

O sa treaca ITP'ul trec astia cu Dacia din 1970" si nu trece un Saab ideea este sa ai franele bune la ea, sa nu ai jocuri pe la directie, lumini si deajuns merge.:D

Cristiansen09 20-02-11 08:11

Nu imi fac griji pentru frane, jocuri la directie sau lumini, pentru ca sunt ok, doar ca imi este de aspectul exterior / este usor atinsa (infundata nu lovita) aripi fata, usa spate dreapta, a avut proiectoare dar lipsesc si lumina de la stopul de frana central, cel de pe hayon nu functioneaza, dar il voi schimba (este mai ciudat accesul pt ca tb dat jos capitonajul portbagajului).
Si ar mai fi dimensiunea anvelopelor pe spate talonul este 55 in loc de 50.
Amortizoarele si arcurile ma mai streseaza, dar le voi rezolva dupa itp.

Dj_kyd 20-02-11 08:33

La cauciucuri nu este problema pentru ca 9mm este tolerat(toleranta)
Cu stopul de pe spate central nu cred ca o sa se ia de el deoarece nu prea multe masini au asa ceva.
Proiectoarele nici atata nu are treaba, am facut inspectia de 2 ori pana acuma la o masina care avea proiectoare dar nu ma intrebat nimeni de ele de ce nu mai sunt/merg.
Si tabla numai sa nu ai gauri in masina de la rugina dar o indoitura nu este mare minune.

Cristiansen09 03-03-11 16:55

Am decodat radio ul. Se aude bine, dar pe spate o boxa face zgomot. Cum se incalzeste luam de la cealalta. :D
De asemenea si arcurile si amortizoarele pe fata..

All times are GMT +2. The time now is 18:16.

- Copyright 2026 4Tuning