![]() |
Re: E36 - Proiectul NWA cabrio
super masina bafta in continuare
|
Quote:
+ 1 de la mine! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
frumos rau cabrio-ul tau..totdeauna am avut o slabiciune pentru acest model!
este mult mai rigid decat coupe-ul sau sedanul alta e stabilitatea pe drum decat coupe-ul sau sedanul...foarte tari vad ca e si dotata masina..nu gluma:P iti doresc sa iti vezi visul indeplinit. spor la modificat:D |
Quote:
|
te doare undeva ce rau o duci, e46, e36 coupe (2.8) Mpacket, nici nai gatat coupeu si teai apucat si de cabrio ......felicitari pentru achizitie si sa iti vezi toate visurile implinite cu proiectele astea 2 . salutari de la sb ..............................p.s ....si unii mai zic ca e criza frate .....:)):twisted::twisted::twisted::twisted::twist ed:
|
Cea mai mare stabilitate o gasesti la BMW pe touring pe vecie.Cand faceam asta vara germania, pe la colturi de autobanda numai E60 si E90 touring aveau sticletii de acolo.SI nu ca ar fi asta primul lucru, dar in general la BMW touring cam face legea la stabilitate si control mai bun!SCZ de off seff.Daca te incurca postul poti cere sa fie sters.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ei sunt familisti vere.....:lol::lol: |
5 Attachment(s)
La multi ani si multa sanatate! Am inceput anul direct cu investitii in decapitata mea :)) multe led-uri,un suport de pahare,xenoane,SMD-uri pentru proiectoare.. Cred ca voi arunca un 2.0 cat de curand,m-am tot gandit sa fac una alta la 1.8 dar cred ca mai mult ma voi chinui..
|
Care-i treaba cu SMD -urile astea in proiectoare ??
Fac ceva lumina sau doar de figuri ?:shock: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In legatura cu 2.0 sef e o idee buna.Da frumos.:-) |
Quote: