![]() |
Re: Solenza mea from Craiova
Quote:
|
Apar mereu persoane de genu :)) stai linistit ;)
|
Quote:
eu am un cazan de masina,n`am si eu cutie de renault pe ea asa ca tine =))))) si eu n`am woofere am o basina de helix nu 2 periculoase d`alea semtoni :))))))))))))))) m`ai amuzat si mai devreme cand ti`am citit topicu si m`ai amuzat si acum inainte de culcare,multumesc PS : imi spui si mie cu ce am aberat ? cumva cand am scris ca ai 16 ani ? cat ai 14-15 ? |
2 Attachment(s)
un VT deocamdata...:lol:
|
2 Attachment(s)
d00 poze de sezon:lol:
|
Tinere, eşti tare-n cleanţă ca şi pe CvF şi lumea îşi va da seama de asta, la un moment dat, şi te va taxa.
PS: dacă vrei VT, cere ajutorul unor oameni care ştiu cu ce se mănâncă photoshopu' :lol: PPS: susp3cte, mai cenzurează-te vere şi tu :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
update la sunet:
Subwoofer Magnat,1000W muzicali/ 300 w RMS,cu incinta BASS REFLEX custom facuta intocmai dupa specificatiile difuzorului+ statie magnat 500W,pe 2 canale |
Imi place muzica :D Sa stii ca nu e o prostie sa tai din arcuri... doar ca iti cam dispare confortul. Dar asa cum ti-a zis si Alex, nu poti sa ai si confort si sa fii si sport :lol: Bafta cu masina, dar mai fa si ceva pe partea de mecanica/optica, nu doar sunet.
|
de exterior o sa ma ocup la primavara,acum nici vremea nu-mi permite si nici situatia financiara...8)
|
Salut frumoasa masina dar o sa iti zic parerea mea despre "clean-ul" facut in photoshop al haionu-ului sa nu o faci asa ca arata ca naiba .... acum eu ti-am zis pararea mea faci ce iti place tie .
|
Quote:
|
Quote:
|
arcurile taiate oricum sunt mai confortabile decat cele sport!!!
parerea mea e ca e cel mai bun compromis si daca nu o lasi chiar pe burta nu trebuie nici tija de la amortizor scurtata(la mine nu a fost nevoie). bafta in continuare, ai o baza destul de solida ;) |
Quote:
nu mai crede in spiridusi cu Watti aia.... tu cu amplifu ala nu stiu daca ai 50 wati si nu glumesc cand spun asta. Amplif dinala i-am pus la prietena mea in Tico pe un Kiker de 10', dimensiune egala cred cu cea a magnatului tau, iar amplifu ala nu e in stare sa scoata tot ce poate difuzorul ala. Bafta in continuare cu masina |
All times are GMT +2. The time now is 03:11. |
- Copyright 2025 4Tuning