Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Solenza mea from Craiova (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/225988-solenza-mea-from-craiova.html)

Dadutu 14-12-10 22:24

Re: Solenza mea from Craiova

Quote:

Originally Posted by susp3ctu (Post 3896838)
:D haha ce gluma de topic
un putoi de 16 ani prezinta masina lu tacsu cu woofere semtoni d`alea de calitate =))
ahahahahahahaahaha m`am pisat pe mine de ras pe topicu asta
de ce nu iti arati varsta la profil ? =))

De unde tot apareti?:rolleyes2 daca ar durea prostia ai urla de dureri parerea mea...vezi-ti de treaba ta si nu mai abera ca nu te asculta nimeni!Sunt curios ce masina ai tu si ce WOOFERE ai daca te crezi asa smecher...

bib_andrey 14-12-10 22:37

Apar mereu persoane de genu :)) stai linistit ;)

susp3ctu 15-12-10 00:49

Quote:

Originally Posted by Dadutu (Post 3898525)
De unde tot apareti?:rolleyes2 daca ar durea prostia ai urla de dureri parerea mea...vezi-ti de treaba ta si nu mai abera ca nu te asculta nimeni!Sunt curios ce masina ai tu si ce WOOFERE ai daca te crezi asa smecher...

ma dragos nebunu spune`le baietilor ca tu mai ai mult si bine pana sa iei permisu
eu am un cazan de masina,n`am si eu cutie de renault pe ea asa ca tine =)))))
si eu n`am woofere am o basina de helix nu 2 periculoase d`alea semtoni :)))))))))))))))
m`ai amuzat si mai devreme cand ti`am citit topicu si m`ai amuzat si acum inainte de culcare,multumesc

PS : imi spui si mie cu ce am aberat ? cumva cand am scris ca ai 16 ani ? cat ai 14-15 ?

Dadutu 15-12-10 21:50

2 Attachment(s)
un VT deocamdata...:lol:

Dadutu 17-12-10 22:07

2 Attachment(s)
d00 poze de sezon:lol:

Gabi 17-12-10 22:12

Tinere, eşti tare-n cleanţă ca şi pe CvF şi lumea îşi va da seama de asta, la un moment dat, şi te va taxa.

PS: dacă vrei VT, cere ajutorul unor oameni care ştiu cu ce se mănâncă photoshopu' :lol:
PPS: susp3cte, mai cenzurează-te vere şi tu :)

susp3ctu 17-12-10 23:59

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 3906806)
Tinere, eşti tare-n cleanţă ca şi pe CvF şi lumea îşi va da seama de asta, la un moment dat, şi te va taxa.

PS: dacă vrei VT, cere ajutorul unor oameni care ştiu cu ce se mănâncă photoshopu' :lol:
PPS: susp3cte, mai cenzurează-te vere şi tu :)

nu m`am putut abtine,am dat peste cateva posturi de ale lui inainte sa postez aici,deci...eram cam incins:D

Dadutu 23-12-10 18:12

2 Attachment(s)
update la sunet:
Subwoofer Magnat,1000W muzicali/ 300 w RMS,cu incinta BASS REFLEX custom facuta intocmai dupa specificatiile difuzorului+ statie magnat 500W,pe 2 canale

B-99-SAA 26-12-10 22:17

Imi place muzica :D Sa stii ca nu e o prostie sa tai din arcuri... doar ca iti cam dispare confortul. Dar asa cum ti-a zis si Alex, nu poti sa ai si confort si sa fii si sport :lol: Bafta cu masina, dar mai fa si ceva pe partea de mecanica/optica, nu doar sunet.

Dadutu 26-12-10 22:23

de exterior o sa ma ocup la primavara,acum nici vremea nu-mi permite si nici situatia financiara...8)

Adrian-Stefan 26-12-10 22:40

Salut frumoasa masina dar o sa iti zic parerea mea despre "clean-ul" facut in photoshop al haionu-ului sa nu o faci asa ca arata ca naiba .... acum eu ti-am zis pararea mea faci ce iti place tie .

Dadutu 26-12-10 22:41

Quote:

Originally Posted by Adrian-Stefan (Post 3929993)
Salut frumoasa masina dar o sa iti zic parerea mea despre "clean-ul" facut in photoshop al haionu-ului sa nu o faci asa ca arata ca naiba .... acum eu ti-am zis pararea mea faci ce iti place tie .

nici nu am de gand sa fac asa....pe viitor ma gandesc decat la o grila fara stema, si spoilere clean,apoi o revopsire totala...:rolleyes2

Adrian-Stefan 26-12-10 22:45

Quote:

Originally Posted by Dadutu (Post 3929995)
nici nu am de gand sa fac asa....pe viitor ma gandesc decat la o grila fara stema, si spoilere clean,apoi o revopsire totala...:rolleyes2

Grila clean da frumos intradevar si revopsit daca tu consideri ca trebuie fa-o :D

bv58bar 26-12-10 23:50

arcurile taiate oricum sunt mai confortabile decat cele sport!!!
parerea mea e ca e cel mai bun compromis si daca nu o lasi chiar pe burta nu trebuie nici tija de la amortizor scurtata(la mine nu a fost nevoie).
bafta in continuare, ai o baza destul de solida ;)

tm86srg 27-12-10 17:04

Quote:

Originally Posted by Dadutu (Post 3922049)
update la sunet:
Subwoofer Magnat,1000W muzicali/ 300 w RMS,cu incinta BASS REFLEX custom facuta intocmai dupa specificatiile difuzorului+ statie magnat 500W,pe 2 canale

nu mai crede in spiridusi cu Watti aia.... tu cu amplifu ala nu stiu daca ai 50 wati si nu glumesc cand spun asta. Amplif dinala i-am pus la prietena mea in Tico pe un Kiker de 10', dimensiune egala cred cu cea a magnatului tau, iar amplifu ala nu e in stare sa scoata tot ce poate difuzorul ala.
Bafta in continuare cu masina

All times are GMT +2. The time now is 03:11.

- Copyright 2025 4Tuning