Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   renault meeting (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/22591-renault-meeting.html)

SUN 22-09-06 01:58

Re: renault meeting

Bai Toto in ce ipostaze m-ai prins:lol:...in prima poza nici nu ma uit la camera...in a doua am o fata de copil extaziat :lol: Oricum foarte tare a iesit pentru o prima intalnire, felicitari tuturor celor care au reusit sa ne onoreze cu prezenta :) in calitate de organizatori eu si DVDu tinem sa va multumim inca odata! Abia asteptam si VA asteptam la urmatoarea intalnire din octombrie!

TopArt nici o problema..te asteptam la urmatoarul meeting sau poate chiar mai devreme evident intr-un cadru mai restrans!

Reme 22-09-06 18:20

Quote:

Originally Posted by SUN (Post 560578)
Bai Toto in ce ipostaze m-ai prins:lol:...in prima poza nici nu ma uit la camera...in a doua am o fata de copil extaziat :lol: Oricum foarte tare a iesit pentru o prima intalnire, felicitari tuturor celor care au reusit sa ne onoreze cu prezenta :) in calitate de organizatori eu si DVDu tinem sa va multumim inca odata! Abia asteptam si VA asteptam la urmatoarea intalnire din octombrie!

TopArt nici o problema..te asteptam la urmatoarul meeting sau poate chiar mai devreme evident intr-un cadru mai restrans!

parca tremuri in poza aia SUN-ule! oricum iti sta bine!

RicaFlo 22-09-06 18:34

data viitoare vreu sa fiu si eu prezent la intalniri (proaspat detinator de reno).......

DVDValy 23-09-06 02:40

Quote:

Originally Posted by RicaFlo (Post 561337)
data viitoare vreu sa fiu si eu prezent la intalniri (proaspat detinator de reno).......

sa il stapanesti sanatos da pana atunci prezinta bestia so vdm si noi :D

RicaFlo 23-09-06 05:58

clio symbol de 1.4 8v 75 cp, momentan nu e nimik de el dar sper sa scot ceva macar la exterior

SUN 23-09-06 15:35

10 Attachment(s)
Iata si pozele mele mult promise....enjoy!

Reme 23-09-06 15:42

mijto pozele chiar mijto!

SUN 23-09-06 15:43

6 Attachment(s)
Runda a doua de poze :) ...BAD BOYS! :lol:

RicaFlo 23-09-06 15:51

data viitoare sper sa ma primiti si p mine cu al meu clio cocoshat :D

RicaFlo 23-09-06 20:01

mie rusine frate sa postez ceva acolo, am citit si toate masinile au ceva schimbat, eu nu am decat neste huse puse pe ea :D

DVDValy 23-09-06 20:21

Quote:

Originally Posted by RicaFlo (Post 562673)
mie rusine frate sa postez ceva acolo, am citit si toate masinile au ceva schimbat, eu nu am decat neste huse puse pe ea :D

totu are un inceput ;)

TheMadMan 23-09-06 21:03

corect.totul are un inceput!
welcome!

Toto - BOD 24-09-06 11:31

mi-a fost sters un post... de ce?

pana la urma este legal pe acest forum sa facem reclama la alte site`uri sau nu? Am inteles de undeva ca este in regula sa faci reclama site`urilor difritelor cluburi atata timp cat acel site este inregistrat in trafic.ro. Nu vreau sa ma trezesc cu ban aiurea asa ca mai bine mi se spune acum fara nicio suparare! Multzam!

SUN 30-09-06 14:28

Cel mai bine le trimiti un mail in care sa ii intrebi exact ce ai si nu ai voie referitor la reclame si linkuri catre alte siteuri/forumuri...sau un pm catre un moderator/admin!

DVDValy 24-10-06 02:21

1 Attachment(s)
si iata si a 2-a intalnire reno de anu asta sustinuta de club clio 4speed squad sun racers 4tuning si dacia renault rally team va asteptam sambata 4 noiembrie
la SALA POLIVALENTA ora 14:00 in exact langa cladirea sali in parcare sa va reprezentatzi marca ;)

All times are GMT +2. The time now is 18:02.

- Copyright 2026 4Tuning