![]() |
re: Opel Ascona C 1.6D
Quote:
0723756554,la orice ora poate sa sune el sau tu...100% nu te fac de cacat...asa cum am specificat pana acum,si arata in poze asa ii si in realitate garantat zic ca la pretul asta alta masina in starea asta,diesel,acte ok si etc nu gaseste nici unu in fine,astept mersi edit:D.....pretul este fix,daca vrea negociere si etc atunci nu are rost,nici sa ne scapam de ea nu vrem(900 europeni sau cat o veni,ori 35mil fix) |
Am vorbit, i-am aratat masina, de pret nu comenteaza, pe luni sau marti am un raspuns si te sun. Cert e ca va trebui sa ajunga cumva masina aici, ori il iau si merg cu el...ori faci tu o excursie:P
|
Quote:
de deplasat nu ma deplasez,nici nu am timp.... de altfel mai ii valabil cateva zile,iar din cate am discutat cu familie daca nu se vinde cat mai recent atunci asta e...nu are rost totusi inmatriculata,actele ok,diesel bla bla....nu se stie cand va mai fi nevoie de ea sa ma serveasca numai bine |
Quote:
valabil...masina sub 37 mil nu pleaca...deci luati pretul de 4000 neg sau 3700 fix.. |
Quote:
|
Quote:
pana la urma daca ne gandim logic la 900 eu ce alta masina cumperi sa fie si ceva mai tapan(in sensul sa nu fie fraged ca sa iti poti face treaba)si sa mai fie si diesel + totul ok... cine ii interesat,vine vede masina,ii hotarat da banul si gata oricum nu pun pe nimeni degeaba pe drum numai bine |
mai este valabil o vreme...
900 eu mooooca...masina perfect functionala diesel actele la zi fara probleme tehnice astept oferte fara schimburi si pret FIX |
Re: Opel Ascona C 1.6D
inca valabil
3500 lei...fix masina in stare de functionare,consum mic,taxe mici etc.. fara schimburi,astept oferte |
nevoie de bani....fara schimburi
pret de mocaneala! o sa revin si cu alte poze curand |
sus
35mil absolut fix...totul in regula,masina functionala,proprietar...acte la zi etc |
valabil
|
valabil cu tractoru.....
masina merge foarte bine,nu bate nimic pe ea,nu necesita investitii urgente(doar chestii de gen iluminat bord,coaja bord eventual....etc,maruntai) actele ok...proprietar,masina de familie pret de moca 900 eu abasolut fix,fara schimburi |
valabil
mooooca masina diesel,in stare foarte buna,totul ok 3500 ron |
vezi ca Ascona s-a facut pana in '88, o fi ceva eroare de RAR ;)
|
Quote:
dar iti arat actele...si am in familie ascona c din 91,din care stiu ultima editie ascona B parca s-a facut pana in 87..... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning