![]() |
Re: E30 - CJ 07 NKH
Nu surubul de la debitmetru ci ala din capul admisiei care regleaza relantiu pe partea cat e rece motorul...
La 2,0 e un regulator sub admisie cu 4 furtune prin doua intra si iese apa si 2 de aer...practic relantiu e in functie de temperatura apei...de obicei ala se infunda cu rugina de pe intalatia de racire si ai un relantiu oscilant La 1,8 M10 cum e? |
Adrian la mine am verificat surubul de care miai zis tu este strans maxim......!acum kt de cat sta la relantiv dar tot are oscilatii......
|
dami un pm cu idu tau te rog :D
|
Quote:
on topic : aceeleasi fluctuatii le am si eu la relanti cat e rece(imi scade chiar si pana in 300rpm).cat e cald merge rotund.am schimbat filtru de benzina , bujii , fise , capac delcou , pipa , regulator relantii , sondele de temperatura , inca o chestie care sincer nu stiu cum ii zice.debitmetru e sigilat si neumblat in el si tot n-am scapat de problema.daca gasesti rezolvare la problema asta scrie si aici pe topic. |
reglajul cu inbus de la debitmetru nu blocheaza nici o clapeta, e surubul din afara clapetei nu trebuie desigilat debitmetrul...el regleaza aerul cate trece prin debitmetru pe clapeta si nu e masurat, implicit regleaza amestecul, reglajul ala se face profi cu un analizor de gaze pe toba...noi vorbim de alt reglat care este doar pe 2,0 jetronic generatia mai veche
|
Adi lam reglat acum merge la cald foarte bine dar la rece totusi mai are mici oscilatii dar merge perfect in rest acum!MS mult!
|
Ai schimbat regulatoru de relantiy , fise si. buji?
|
Quote:
|
Quote:
|
Revin cu Vanzarea carligului ,inca mai este valabil .Este original BMW.Il dau la schimb pe bari facelift,Fata,spate,pleoape,Faruri cu lupa.proiectoare .accept schiburi de genu asta.
|
Vreau sa va intreb ceva....Ati auzit voi de motor.TIP 20 6 EC pe urs?mie asta imi scrie pe motor si pe caroserie.Dar in carte si talon este scrie M20B20 si de asta nu pot sami fac ITP-ul ce pot sa fac.....?seria motorului corespunde.Deci motorul nu are cum sa fie schimbat,atata timp cat tipul(motorului) este trecut si pe caroserie si seria corespunde.Eu cred ca e greseala celor de la RAR.
|
m20b20 e o chestie generala ca au fost multe motoare cu mici diferente intre ele si atunci fiecare are o serie...
206ED scrie la mine adica 2 litri 6 cilindrii injectie electronica...si in carte si in talon al tau e motorul fabricat pana in 85 L-jetronic simplu cu injector suplimentar pt motorul rece al meu e din 86 LE-jetronic care e un jetronic cu un pic mai multa electronica, s-a eliminat injectorul 7...si se modifica timpii injectoarelor in functie de temp motorului |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning