![]() |
Re: Škoda Octavia RS TDI
Cum sa fie Common Rail daca este TDI?
Si motorul este TDI-PD. |
De fapt e un hibrid intre un TDI si CR.Are injectoare piezo ca la un CR dar pastreaza pomp duse in loc de rampa sferica de injectie de la CR.(doamne cat de naspa suna in romana :)) )
|
o masina f buna ... arata bine ...merge bine .. tot ce iti poti dori :D
|
stiu pe cineva care si-a luat si a dat pe ea 27.000 de euroi
|
dar are filtru de particule ;)
|
Fuge bene,arata binisor,consuma putzin,ce va-atzi mai putea dori de la o masina(poate o blonda in dreapta)
|
da marfa ... eu aveam de gand sa imi iau una pe benzina aia de 200 CP :lol:
|
Quote:
|
super tare masina. cand te gandesti ca la puterea ei consuna 5.7 uiti sa mai bagi motorina.cei mai vrei decat 1000km autonomie.
|
totusi mi se pare ceva ciudat. consum combinat 5.7%. adica la drum lung consuma 3%?! :lol: exceptand cazul in care fortezi nota sa aiba un consum mic nimeni niciodata nu va merge in asemenea conditii si ste doar o cifra teoretica. (mai ales ca e o masina sport). si la benzina obtii consum mic la un mers linistit. in fine de cand intra turbina aia in functiune, si normal puterea se simte, numai 5% nu mai consuma. poate 10. in fine, astea sunt vrajeli de marketing, totdeauna puterea inseamna consum
|
ft buna masina din punctul meu de vedere....si consum mic si performante...4 t.rac3r:la 120 iti ia vreo 5-6% la 170-180 deja ai 9-10% asa ca degeaba zic ei ca , consuma doar 5,7 sau cat zic(crede-ma posed una da nu rs:()
|
beton masina , am condus o octavie TDI de 140 cp , si pot sa spun k fuge , si m-am dat jos din GTI si tot nu mi se parea k sta pe loc , cum mi se intampla cu alte masini , credk RS fuge bine de tot .
App ..am si o fabie RS care cu mana pe inima spun k e o masina parfecta , fuge si consuma ff putin . In oras mai mult de 7 nu am scos , dar piskta bine de tot. |
pacat ca firma producatoare nu prea suna bine la urechile mele :D
|
asta e problema la skoda...toti vad firma ca fiind un kitsch vechi...credeti-ma a evoluat mult mai ales ca octavia 2 e pe aceeasi platforma cu golf mk 5 deci trageti voi concluziile...:???:
|
motoarele oricum sunt cele de la VW ... asta e sigur ... ar trebui sa fie masini bune desi se numesc SKODA :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning