Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROMOTII pe 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
-   -   15% discount - aplicare profesionista de folie auto (https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro/22529-15-discount-aplicare-profesionista-folie-auto.html)

Alex_VTR 06-03-07 12:29

Re: Expert Detailing - Folie auto

Sal vroiam sa te intreb pt o Xasra cat m-ar costa folia

- spate 5%
- fata 20% si daca pentru spate e autorizata
am auzit ca llumar ar fi destul de buna...

Ms

clubbed 06-03-07 12:34

spate 5% (nuanta cea mai inchisa,autorizata desigur) pe luneta+laterale spate costa 567 RON ,iar cea de pe laterale fata costa 197 RON.

Preturile sunt pentru folia LLumar cu 5 ani garantie. Apropos,pe laterale fata e autorizata decat un singur tip de folie de transparenta 72%!

teo911 06-03-07 13:55

hai sa va incurc eu un pic....as vrea sa imi pun folie pe geamurile laterale fata + spate la un seat leon modelul nou. problema e ca acest model are un geam in spate micut cu o curbura foarte ciudata unde se baga mana pt a deschide usa spate. Am mai fost si la alte firme sa imi pun folie si nu au reusit....cat m-ar costa..ps. as vrea folie securizata. multumesc.

VS-99-BYE 06-03-07 15:10

Salut. Ma intereseaza si pe mine o folie pentru protectia impotriva griblurii pentru capota. Masina e un mondeo 2004. Cat m-ar ajunge? Nu stiu daca sa pun toata capota sau doar partea din fata. Tu ce-mi sugerezi?

clubbed 06-03-07 15:15

@teo911 : stiu la ce te referi tu...cel mai bine sa vii intr-o zi la unul din centrele noastre(eventual poti sa ma suni pt o programare inainte) si sa vedem ce putem face...cum te putem ajuta ;)

@VS-99-BYE : Nu pot sa-ti dau un pret exact..trebuie masurata suprafata pe care doresti sa se aplice folie de protectie si atunci iti putem spune un pret.Ti-as recomanda partea din fata..si partile mai expuse,deoarece aceasta folie mai ia putin si din luciul vopselei si este vizibila de la o distanta mai mica de 1 metru...

WBL-87 19-03-07 00:43

sa inteleg ca nu dati geamurile jos ?? cat m`ar costa pentru un scirocco luneta + laterale spate ( cea mai inchisa ) ... si pe fata am 2 geamuri mari si 2 micute , dar sa fie mai deschisa decat spatele . astept pm pls ... ms frumos

clubbed 20-03-07 17:00

WBL-87 ai PM! ;)

SpeedeR 26-03-07 21:51

Quote:

Originally Posted by clubbed (Post 783840)

Preturile sunt pentru folia LLumar cu 5 ani garantie. Apropos,pe laterale fata e autorizata decat un singur tip de folie de transparenta 72%!

scuze :) adik cum am eu pe fatza? :p cea mai deschisa? :D

feryboy 28-03-07 14:02

Salut!
se poate un pret pentru un Clio Symbol?
laterale spate plus luneta si lateralele fata cat permite legea

clubbed 28-03-07 22:01

@SpeedeR : Nu, cea autorizata aproape nici nu se observa...deoarece este foarte deschisa (transp. 72%). Tu ai pe fata 35% daca nu ma insel...:P

@feryboy : laterale fata costa 184 RON - folie autorizata - transp. 72%

laterale spate + luneta (daca nu doresti nuanta cea mai inchisa) costa 403 RON.

Preturile sunt pentru folia LLumar (cu 5 ani garantie) si nu includ T.V.A.

Daca dispui de un buget mai redus si doresti o folie la un pret mai scazut,de asemenea autorizata R.A.R. cu 3 ani garantie - folia Samurai avem si asa ceva.(preturile pentru aceasta incep de la 265 RON-fara T.V.A.- pentru luneta + laterale spate).

esso2007 29-03-07 01:03

Aveti cumva folie /tipla imitatie de carbon pentru lipit pe bord ,stalpii sau capota masinii ?

Razvann 06-04-07 11:14

puteti sa imi spuneti un pret pt o folie..cea mai deschisa doar pt luneta..(astra g 3 usi)

razt610 09-04-07 00:23

Salut

Pentru un Logan folie Samurai cu 70% transparenta pentru luneta si lateralele spate la cat ma duce?

P.S: Afecteaza cumva la Logan dezaburirea spate daca aplic folia, e posibil sa se intrerupa vre-un fir de la dezaburire?

arnold902004 10-04-07 17:27

ma intereseaza kt costa sa pun folie geamuri spate + luneta 5% si fata kt e legal k nu prea stiu .... am o KIA CERATO 4 usi ast raspuns

Bogdan YBR 16-04-07 19:32

salut.ma intereseaza si pe mine un pret luneta+spate la un cielo. as dori PM. multumesc

All times are GMT +2. The time now is 15:22.

- Copyright 2025 4Tuning