![]() |
Re: Tico SL - VITEZOMANUL MEU
Radiezi de inteligentza amice... eu nu vorveam de tuning...era o gluma...dar si tu esti lafel de inteligent ca altii care au 2 clase...
P.S nu te mai grabi sa scri uitate ce k.k.t-uri iti ies |
Quote:
|
Eu te las nepoate...esti tare....tare.....ocupat cu tuningurile tale... te las sa ne dai lectzii de tuning... deja crede-am ca le-am vazut pe toate... dar se pare ca sunt unii chiar priceputzi in ale tuningului... tu esti expert...
|
Quote:
|
Aloo...grupa mare....ce aveti ma de va certati?
|
Quote:
|
Frumoasa tare cutiuta asta a ta de chibrit:D
|
DIN PACATE pentru posesorii de TICO am o veste proasta ,cel putin pt mine asa este :(....masina incepand de luni nu o sa mai circule pe strazi din cauza numeroaselor probleme aparute in timp:(....nu mai dispun de bani lichizi pentru a mi rezolva problemele la ea asa ca o sa fie vanduta dezmembrata....cine vrea piese il rog sa ma contacteze ori aici ori pe privat.
Probabil blestemele m au ajuns :(.. SPER ca in primavara sa revin cu un nou bolid TICO care la partea mecanica sa fie stas! Multumesc celor care m au ajutat cand am avut probleme cu masina si sper sa mai tinem legatura! |
De curiozitate ne poti spune si noua ce probleme ai mai exact la masina?
|
Quote:
|
Hmm astea nu sunt probleme asa grave, totusi masina are peste 10 ani. Dar asta e alegerea ta :)
|
Quote:
stiu ca e masina peste 10 ani..imi place tico...am avut masina din 87 si sincer nu mi a picat nimic la ea intr un an..am avut masina din 95 si tot asa nu am schimbat nimic dar uite ca am luat teapa cu mecanica la tico:( din pacate |
eu ma abonez la 2 gume cu janta cu tot
un pret si cand .. :D |
[QUOTE=Alex17;3889338]eu ma abonez la 2 gume cu janta cu tot
un pret si cand .. :D ALex sapt asta care vine daca mai vrea cineva sa ia ceva piese o sa vin la buc sa le aduc ca oricum trebea sa vin...daca nu gasim noi o solutie! |
man da-mi un pm cu pretu la 2 buc :D cand si cum daca e . :D ca sa am banii
tnx |
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning