Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico SL - VITEZOMANUL MEU (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/224769-tico-sl-vitezomanul-meu.html)

yneedlove 04-12-10 17:51

Re: Tico SL - VITEZOMANUL MEU

Radiezi de inteligentza amice... eu nu vorveam de tuning...era o gluma...dar si tu esti lafel de inteligent ca altii care au 2 clase...

P.S nu te mai grabi sa scri uitate ce k.k.t-uri iti ies

lughy_gsm 04-12-10 18:41

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 3869843)
Radiezi de inteligentza amice... eu nu vorveam de tuning...era o gluma...dar si tu esti lafel de inteligent ca altii care au 2 clase...

P.S nu te mai grabi sa scri uitate ce k.k.t-uri iti ies

ok k.k.t-uri scrii tu auzi la el tuning :))=))) cu bujii noi :)))

yneedlove 04-12-10 18:43

Eu te las nepoate...esti tare....tare.....ocupat cu tuningurile tale... te las sa ne dai lectzii de tuning... deja crede-am ca le-am vazut pe toate... dar se pare ca sunt unii chiar priceputzi in ale tuningului... tu esti expert...

lughy_gsm 04-12-10 18:47

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 3869983)
Eu te las nepoate...esti tare....tare.....ocupat cu tuningurile tale... te las sa ne dai lectzii de tuning... deja crede-am ca le-am vazut pe toate... dar se pare ca sunt unii chiar priceputzi in ale tuningului... tu esti expert...

Eu nu ma ocup cu asa ceva...dar tu te ocupi iti tunezi masina schimbi bujiile :))...hai ciao ca m am distrat destul cu tine:))

georulz 04-12-10 20:27

Aloo...grupa mare....ce aveti ma de va certati?

lughy_gsm 04-12-10 20:29

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3870336)
Aloo...grupa mare....ce aveti ma de va certati?

Gata nu ne mai certam ;)).....

valitataye 11-12-10 12:08

Frumoasa tare cutiuta asta a ta de chibrit:D

lughy_gsm 11-12-10 17:20

DIN PACATE pentru posesorii de TICO am o veste proasta ,cel putin pt mine asa este :(....masina incepand de luni nu o sa mai circule pe strazi din cauza numeroaselor probleme aparute in timp:(....nu mai dispun de bani lichizi pentru a mi rezolva problemele la ea asa ca o sa fie vanduta dezmembrata....cine vrea piese il rog sa ma contacteze ori aici ori pe privat.
Probabil blestemele m au ajuns :(..
SPER ca in primavara sa revin cu un nou bolid TICO care la partea mecanica sa fie stas!
Multumesc celor care m au ajutat cand am avut probleme cu masina si sper sa mai tinem legatura!

georulz 11-12-10 17:31

De curiozitate ne poti spune si noua ce probleme ai mai exact la masina?

lughy_gsm 11-12-10 17:37

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3888729)
De curiozitate ne poti spune si noua ce probleme ai mai exact la masina?

in primul rand alternatorul care m a distrus psihic pot sa spun...am cumparat regulatorul de tensiune indrumat de un electrician ,,priceput``,care este destul de scump parearea mea 75ron si bineinteles ca tot nu merge...apoi ieri pompa de benzina distrusa arunca benzina,astazi am obs ca mi curge ulei dar nush de unde...pe fiecare si apare cate ceva nou,deh daca masina din 2007 a stat pe bata e clar ca s au dus piesele stand.Sincer m am saturat sa tot desfaca si sa tot pun la loc piesele!Plus diferite zgomote care ma innebunesc sincer cand conduc aceasta masina.Cum am spus in primavara sper sa achizitionez un nou tico care mecanic sa fie in perfecta stare

georulz 11-12-10 17:39

Hmm astea nu sunt probleme asa grave, totusi masina are peste 10 ani. Dar asta e alegerea ta :)

lughy_gsm 11-12-10 17:42

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3888762)
Hmm astea nu sunt probleme asa grave, totusi masina are peste 10 ani. Dar asta e alegerea ta :)

iti spun ca sunt cam grave daca ma crezi ca in 2 luni de cand o am aproape zilnic am mesterit cate ceva la ea si am schimbat cate ceva.....;)
stiu ca e masina peste 10 ani..imi place tico...am avut masina din 87 si sincer nu mi a picat nimic la ea intr un an..am avut masina din 95 si tot asa nu am schimbat nimic dar uite ca am luat teapa cu mecanica la tico:( din pacate

Alex17 11-12-10 21:16

eu ma abonez la 2 gume cu janta cu tot
un pret si cand .. :D

lughy_gsm 11-12-10 21:32

[QUOTE=Alex17;3889338]eu ma abonez la 2 gume cu janta cu tot
un pret si cand .. :D

ALex sapt asta care vine daca mai vrea cineva sa ia ceva piese o sa vin la buc sa le aduc ca oricum trebea sa vin...daca nu gasim noi o solutie!

Alex17 12-12-10 19:39

man da-mi un pm cu pretu la 2 buc :D cand si cum daca e . :D ca sa am banii
tnx

All times are GMT +2. The time now is 19:03.

- Copyright 2026 4Tuning