Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo 1997 - White Bride (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/224361-cielo-1997-white-bride.html)

LGY 02-01-11 19:49

Re: Cielo 1997 - White Bride

E posibil sa ai caloriferul infundat, asa am pati si eu, l-am curatat, am schimbat termostatul si acu baga la greu caldura, nu poti sa stai in ea.

andreiorga 08-01-11 00:35

Re: Cielo 1997 - Last adds

1 Attachment(s)
Chestii de care am uitat sa va mai zis, dar cred ca le are multa lume...oricum, poate va plictiseati :D
Duze jet perdea de Opel Insignia
Becuri h4 Osram ( de care sunt NEMULTUMIT mai ales pe ploaie, asfalt umed )

B-99-SAA 08-01-11 12:17

Xenonu e sfant! :-| Duzele alea ai o poza cu ele inainte sa le montezi? Sunt curios cum vin.... apropo, cat ai dat pe ele? :rolleyes2

RD-Woo 08-01-11 13:39

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3965080)
Duzele alea ai o poza cu ele inainte sa le montezi? Sunt curios cum vin.... apropo, cat ai dat pe ele?

Poze cu diuzele de insigna. costa ~20ron/set

Geo_ZGA 08-01-11 13:43

Bat bine pe Cielo?
Am inteles ca e problematic montajul si reglajul... sa nu bata in bratul stergatorului, sa fie bine pozitionate... da-ne cateva detalii despre cum si unde le-ai pus.

RD-Woo 08-01-11 14:17

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 3965334)
Am inteles ca e problematic montajul si reglajul... sa nu bata in bratul stergatorului, sa fie bine pozitionate...

Se monteaza in grilele de plastic de la baza parbrizului.
eficienta lor este dovedita la stationarea masinii sau deplasarea cu viteza scazuta.
la viteze mari se simte lipsa unei pompe de spalare mai puternice.

andreiorga 08-01-11 16:58

Re: Cielo 1997 - Duze jet perdea

6 Attachment(s)
Strictul necesar: Va trebuie 2 duze de Opel Insignia ( GM#12782508 si GM#12782509 - snt de stanga si dreapta ), bormasina + burgiu de 14, abraziv dur, surubelnita stea si cheie de 13. Mentionez ca nu aveti nevoie de extra furtunase ( veti vedea de ce )

Optional o intaritura: coniac, bere, semintze(pentru spectatori)...ale`ale

Desfaceti toate suruburile de la cele 2 masti de plastic
Desfaceti cu cheia de 13 piulitele de la stergatoare
Scoateti bratele stergatoarelor ( eu unul am miscat de ele in sus si`n jos tragand in acelasi timp de ele )
Scoateti mastile de plastic si va pregatiti sa le gauriti ( preferabil ca burghiul sa aibe varful drept ca sa nu va alunece ) dupa care largiti gaura ( ne pricepem la largit gauri, ca sntem barbati ;)) ) cu abraziv pana cand duzele vor intra fortat. gaura am dat`o la jumate de cm de margine si in "linie" cu duzele vechi( ca idee aveti poza "duza dreapta"
Acum ca am terminat cu gauritul ne ocupam de furtune
Veti scoate furtunasele din toate clemele, veti anula "T"`ul si veti strecura furtunul prin gaura din poza "fenta1" (este in spatele vasului de racire)
Dupa ce ati strecurat furtunul analizati poza "furtunase" ca sa vedeti cum le "infigeti" in duzele de Opel.
Dupa toate astea, montati mastile de plastic si faceti proba fara stergatoare, ca sa vedeti cum bat duzele pe parbriz. Daca nu va convine le mai rotiti si voi stanga-dreapta. Exemplul duzelor mele se vede in poza "demo1".
Apoi montati stergatoarele si plecati la drum. Eu le`am testat pe loc, la 40 la ora si 80 la ora. Pe loc imi bat ca in poza, la 40 imi stropeste si plafonu cam jumate, si la 80 imi spala toata masina :)).

Acum sa va zic si ce nu`mi convine:
Duza din dreapta imi stropeste si bratul stergatorului, deci sfatul meu este sa montati duza cu vreo 4-5 cm mai la dreapta.
Duza din stanga sta cam fixa intre masca si capota ( ori am eu capota stramba, ori asa e la toate masinile.

Sper sa va ajute detaliile mele si pozele.

Greku`BWJ 11-01-11 14:09

furtunasele le-ai luat tot din magazin ?
frutunasele cele vechi intra pe duzele cele noi ?

andreiorga 11-01-11 15:15

Quote:

Originally Posted by Greku`BWJ (Post 3974953)
furtunasele le-ai luat tot din magazin ?
frutunasele cele vechi intra pe duzele cele noi ?

Furtunasele sunt ale masinii si intra in duzele noi...cred ca stiu "utzuchitzii" de la Daewoo ca urma sa apara Insignia cu duze d-astea :))
Vezi poza 2, de pe randul 2, unde arat eu ceva...p-acolo bagi le bagi

andreiorga 07-02-11 17:50

6 Attachment(s)
O mica evolutie :D
Muzica si Confort.
Scaunde de Opel Vectra de la un coleg amabil, care m-a ajutat si cu montajul. La montare am descoperit ca scaunele nu vin LA FIX, pentru ca prinderea dreapta fata a scaunului din stanga sta in aer (vezi pozele).
Difuzoare fata montate cu chin si jale. Le-am luat seara, ultima pereche, si cum am ajuns acasa m-am chinuit sa le montez cu ledul de la bricheta si alte surse. Oricum a meritat efortul.

Cu riscul de a fi nesimtit, scaunele vechi sunt de vanzare. N-am pus inca poze.

Greku`BWJ 07-02-11 18:19

scaunul de la sofer e putin 'defect' vad. cum il repari acolo? Sunt mai bune scaunele astea decat cele pe care le aveai tu originale de cielo? :???:

andreiorga 07-02-11 19:17

Odata cu strangerea unor fonduri noi, voi repara defectul. Sinele la astea de Opel merg cam greu si cand trag de maner sa misc scaunul fata/spate trebuie sa il imping inapoi
La scaunele vechi...poi ala din dreapta e ok, iar ala din stanga are buretele tocit( pe partea stanga spatar si sezut ), si are nevoie de 2 suduri, ca s-au rupt 2 sarme p-acolo. Il voi pune la vanzare acum si 1pic mai incolo pozele. Sinele si reglajul pe inaltime mergea bine

Ma simt muuuult mai bine in scaunele astea....deh Recaro vs jafuri. Reglaj lombar, inaltime..scaune sport...ce sa mai sunt foarte multumit chiar si asa

werwceul 07-02-11 20:06

daca te intereseaza am un sex de bi-xenon h4 cumparate de la serban prin 2008, dar au fost folosite doar vreo 2-3 luni...dupa aia masina doar a stat...pretul ar fii de 150lei fix.
sunt second si nu dau garantie la ele.
ps: is de 55w

andreiorga 08-02-11 15:19

Quote:

Originally Posted by werwceul (Post 4063371)
daca te intereseaza am un sex de bi-xenon h4 cumparate de la serban prin 2008, dar au fost folosite doar vreo 2-3 luni...dupa aia masina doar a stat...pretul ar fii de 150lei fix.
sunt second si nu dau garantie la ele.
ps: is de 55w

Nu multumesc, sunt nemultumit de luminile mele dar mai rezist pana o sa iau ceva dupa bunul meu plac

andreiorga 16-02-11 08:44

1 Attachment(s)
Cum sa fac semnalizarile de langa faruri sa nu mai aibe nuanta aia de galben ?
Cer sfaturi: Cum sa fac fac tapiseria la scaune eventual toata masina? Nu vreau piele pentru ca nu da bine pe scaunele astea...am vazut la cineva si nu mi-a placut

All times are GMT +2. The time now is 14:20.

- Copyright 2026 4Tuning