![]() |
Re: Steaua In Liga Campionilor
Quote:
facem altceva...dak castiga Steaua grupa in care se afla va iau un audi a8 tuturor. asa sunt sigur k nu cheltui nici un ban:lol: |
nu uita ce ai zis ... ;)
|
vad ca nu prea sunt microbishti pe aici...
chit ca sunt dinamovist ... felicitarile mele stelei ... au meritat intr-adevar victoria ... eu am shi sarbatorit in centru cu mini avionul meu :)) ... sa vedetzi show :lol: steaua...campioana ! :lol: |
Frumos meciu ;).La mai multe meciuri ca astea :twisted:
|
Quote:
scoate banii de la banca ... si pregateste-te :lol: :lol: :lol: :lol: |
Asta seara urmeaza meciul cu Lyon...Multa bafta stelei si ne vdm pe stadion:twisted:
|
da, azi jucatorii v-au aratat ca tin la voi. au hotarat sa piarda, pentru ca stiau ca daca vor castiga, nu veti putea sarbatori... na, plangeti cu steaua acuma :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Nu puteau sa bata pe Lyon, era cam imposibil.
Era ceva de genu FC Ciorogarla vs Steaua. :rolleyes2 |
Quote:
5?? 6? eu zica ca la 5 o sa se plictiseasca madrilenii si o sa opreasca motoarele :)... PS: Sunt Dinamovist inrait!!!Caine pana la moarte :D dar steaua a meritat sa intre in C. League pt performanta de anu trecut! Atunci au mers foarte bine dar acum...e cam pe sfarshite "barcelona estului" sau cum ii mai spune jiji...bafta in continuare |
sa vedem ce face diseara ... :)
pronosticul lui gigi - 3-0 :) |
Ma abtzin de la pronosticuri k sa nu supar lumea :doh: vedem deseara dak steaua e in stare de o surpriza!!!
|
pe mine chiar nu ma pasioneaza deloc fotbalul, dar diseara abia astept sa ma uit :D k sa vad cum si-o i-au stelistii :-P 5-0 pt real :D:D:D (cel putin ha ha haaaaa.....)
|
eu am visat aseara k scorul va fi 3-0(pt Real Madrid)
sper sa nu fi visat "adevarul":oops: Succes STEAUA!!!:-) |
Quote:
|
mama ce biruinta ...:D a legat frate jiji cu sange de dulcetza dar degeaba... eu zic 5-0 ca se termina pt real
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning