![]() |
Re: Idei pentru un Ford Taurus din '66 !thread doar pentru iubitori !
Am fost pe Lizeanu astazi sa caut garnituri pentru motor . Cand le-am zis ce masina au s-au inchinat . Am dat telefon la reprezentanta si cu putina amabilitate am reusit sa obtin o comanda de garnituri originale dar la un pretz extrem de mare : 2.800.000 :( ! Am realizat ca incep cheltuielile si asta mi-a cam luat un pic din suflu ,dar nu ma las batut ! Revin in zilele urmatoare cu poze noi . Sugestii de vopsea . M-ar interesa si niste preturi si cam cat intra ! Multumiri anticipate !
|
4L ajung ..daca faci si plafonul alta nuanta si mai putin :wink:
culmea k la V6 2.3 sunt mai ieftine toate garniturile :( , un prieten si-a comandat pt Granada 2 acu ' 2 luni setul complet de garnituri(chiulase, capace chiulase, galerii adm/ev, distributie si pompa apa) cu vo 3 milioane..maxim..cred k mai putin. Iar V4 de 1.7 exista si pe Granada 2...poate pretul e pt modelul tau...k e mai vechi..si s-au gandit porcii sa te incaseze..incearca un telefon..pt V4 1.7 de Granada 1979 sa zicem, vezi ce raspuns iti dau :wink: succese :) |
am intalnit o mica problema nu stiu cum se dau barele jos !? sunt prinse in stanga si in dreapta de aripi am impresia ...dar la centru de unde le desfac ? si inca ceva ....casetofonul e stricat si tre sa il repar...si acolo nu stiu cum sa procedez sa il dau jos :( !
|
pune niste poze cu prinderile barelor, oricum la Capri pe laterale avea gauri da nu era prinsa ...iar la mijloc cu suruburi de 17 prin interiorul barei :)
casetofonul o fi incastrat in fata/masca de la bord..prin spate..tre sa incerci sa vezi de ceva clame :???: |
Ramane de retinut ! o sa incerc maine ! mersi mult !
|
Da te pricepi nu gluma :D !!
|
auzi, hai k m-am holbat la poze..si aku zic ka-s ass ...:oops:
casetofonul e prins altfel, confundat cu alte rable vechi..cum avut eu Consul. Deci, scoate botoanele afara stanga/dreapta(ori prin tragere fortata dar cu bagare de seama...ori au suruburi in cap mascate cu capacel ceva) si ai pe potensiometre piulite subtiri, desfale si ar trebui sa cada radio..in bord..ceva de genu, zi dk am gresit, da asa trebuie sa fie :wink: Bare, uite la spate ai 2 nituri, sau suruburi cu cap tesit si probabil si sudat pe interior deci te bagi sub masina..si vezi undeva piulita, iar in fata sigur sunt suruburile la fel...si cred k sunt in pozitia unde tin gumele alea. Spor..maine vreau pozele cu piesele demontate :twisted: :twisted: |
s-ar putea ca suruburile centrale sa fie mascate de tampoane...desi ar fi cam incomod
|
Viseee....frun' carburator Weber 32\32 ai ???
|
Quote:
Unde le trimiti la cromat? Ma intereseaza si pe mine sa cromez niste ornamente de Capri. Pretul e mai putin important. Superimportanta insa e calitatea cromarii (aspect, durabilitate). Dac poti, da-mi un contact telefonic sau e-mail. Merci! |
Quote:
Du-te la la un laborator de vopsele si cere cartela cu culori de Ford din anii '60. De acolo iti poti alege o culoare "originala" daca vrei sa ai o masina cu pretentii de originalitate. Atentie! Vei gasi doar culori pastel. Eu asa pregatesc acuma un Fiat 180 din "67. Chiar daca nu i-am mai putut depista culoarea (a fost revopsita) ii trag un azuriu folosit de Fiat in anii respectivi. Cunoscatorii vor aprecia asta. Consumuri: la o vopsire INTEGRALA vei avea nevoie de cca 3l pigment+ce mai intra acolo (intaritori, diluanti). Cel mai bine ar fi ca inainte de stratul de vopsea sa-i tragi si un grundfiller cu intaritor pe toata caroseria. Va fi mai mult de lucru, insa chestia asta iti ofera o protectie anticoroziva suplimentara de care c siguranta ai nevoie. Mai multe informatii tehnice si de pret pe PM. Mult succes! |
Am dat cu grund partea din fata pentru ca erea libera (am dat tot jos de pe ea) . O sa urmeze si restul . Oricum mersi de sfaturi ! O sa pun poze noi pentru ca ma duc in week end la ea ,dar a km inceput facultatea si asta ma cam supara :( !
|
Frumos site ....savurati-l si voi : http://images.google.ro/imgres?imgur...ng_en%26sa%3DG
|
|
capri l si taunus xl arata mai bine. restul,hm, prea "power flower"
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning