![]() |
Re: ce imi recomandati ??? RM? sau RL ?
tu ai avut si comprimat nu ? mergea bine ? merita sa te complici cu comprimat? sau mai bine schimbi carbu filtre si aditivi la care nu ai asa efecte secundare ? am incredere in u ca am vazut ce ai facut si imi place ca nu lasa lumea oltcituri pe care eu la consider masini faine si performante pt vremea lor. un prieten a marit capacitatea de la 1300 la 1400 si alte pistoane si un carb ceva mai destept care regla socu si cu clapeta a doua la comanda. merge bine masina. dupa tine inafara de turbo ce merita facut ? ca risc cost si castig de put. ce anume ai face u daca nu ai avea turbo, acuma dupa ce le-ai experimentat pe toate..
|
turbo este cea mai semnificativa crestere de putere,daca nu a-s avea turbo mi-as pune
|
La un RM ca sa ii pui frane la CV trebe sa schimbi si CV sau poate ramane cea romaneasca ? sper ca ati inteles ce am vrut sa spun.
|
Din câte ştiu eu merge, dar nu bag mâna în foc.
|
pana la urma se poate sau nu se poate pune planetarele cu frane la CV pe cutie ro. raspuns plz
|
Salutari da eu am RM si pot sa zic k frana de mana e jalnica...adica e degeba nu functioneaza,am lasat masina pe liber si aveam cam in jur de 20 km/h si am tras frana de mana si nici macar nu a incetinit...:oops:
|
Quote:
|
si invers ...
pe un R doar butucii trebuie schimbatzi cu unii de Rmi dak vreau jentzi de dacie ? |
Quote:
|
multumesc de explicatie...acuma am inteles.
|
Quote:
|
Numiai RT-ul.
|
ce parere aveti...ce motor ar mai merge pe oltcit (nu ca s-ar apuca cineva de asa ceva..dar no cine stie ) cel de pe AX de 1,1l i ar merge ? 60 cp . si consum super bun.alte propuneri ?
|
sau alte motoare de pe AX ca nu e mult mai mare decat oltcitul in fata.
|
stiu ca e cam vechi postul....dar eu am vazut tot pe 4 tuning (nu mai tin minte exact pe unde) unul avea pe oltcit motor de renault r5 gt :) de 1400 parca era :lol: !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning