![]() |
Re: Skoda Octavia II - B 88 GZE
Cum deschide cel din dreapta fata usa cand vrea sa intre? sau cei din spate unde pe exterior nu mai sunt manere, sa nu imi spui ca te intiinzi tu si le deschizi usa pe interior...
|
Nu ma intind, mi-am pus niste butoane in interior pt fiecare usa si usa se deschida cu ajutorul unui motoras
|
e superba, e una din cele mai frumos aranjate octavia din Romania ..
|
mersi
o sa revin cu mici schimbari |
Cat cantereste un door popper ? Ce solenoid ai folosit ?
|
sincer, nu stiu !
|
6 Attachment(s)
Cateva mici modificari
-plase fata vopsite in verde -etieri vopsiti in verde -suspensie fixa sport weitec 30 mm -folie proiectoare |
Ce frumos da verdele ala :D ... Cel mai frumos Octavia II din Romania
|
mortaaaaal;)), super tari jantele. imi poti spune si mie codul la verdele acela?
|
Foarte tare masinutza .
|
6 Attachment(s)
SI DIN NOU MICI SCHIMBARI nefinalizate
-jante vopsite alb 1026 perlat -bara de rigidizare -eliminat praguri -roluit aripi spate -cesuri racetech si stalpi interior vopsit alb |
Ii sta mult mai bine fara praguri , foarte frumoasa masina. :shock:
|
Quote:
|
e printre singurele Octavii 2 care sunt modificate decent.
iti respect munca care ai depus-o pentru a face ca masina sa ajunga in acest stadiu, dar eu sincer am unele mici retineri. nu prea imi place cum da tot albul in interior, mi se pare foarte suparator. jantele ar fi mers cu buza polishata si interiorul de alta culoare, nu alb, si la exterior mi se pare ca e foarte mult alb, ar fi mers poate un verde ca si in cazul grilelor. am vazut ca ai facut-o shaved, dar se pare ca a ramas o clanta la sofer, daca nu i-ai pus sistem de deschidere din telecomanda, ar fi mers lasate ambele clante pe fata, si cea de pe partea dreapta. pragurile mi s-au parut la locul lor, chiar dadeau bine. poate ca ar fi mers o suspensie reglabila, mai joasa . roluitul am vazut ca nu a iesit chiar cum trebuie, poate trebuia mers la cineva specializat , care face asa ceva, sa nu iti fi crapat vopseaua. masina e frumoasa dar zic ca mai merg cateva modificari. |
mersi
modificarile or sa vina curand (inclusiv manerul din stg) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning