![]() |
Re: Intalniri VW GOLF Bucuresti
....da,..momentan ramane sa ne intalnim la Real Vitan ...zic eu ...este OK ;)
|
e bine, dar cand ploua, ne luam si barcile dupa noi
|
mai repede luam gumarii dupa noi :)) cizme de cauciuc sa avem cu ce sa ne facem de cap:)
|
Quote:
|
trebuie sa recunosti ca nici voi , din OZN TEAM nu stati deloc locului..
scartiri la masini , patinaj artistic pe langa masini , born-out si alte cele , normal ca cheama cineva POLITIE , si pe buna dreptata ... deci hai sa gasim ceva unde este liniste si nu chinui nimeni niste cazane de BMW pe acolo ... |
intalnire spontana azi, 05.12.2010 - 20.00-20.30 SUN PLAZA - zona portocalie, nivel -2
|
Quote:
|
off-topic?!?!?
|
ionut dc reactionezi asa impulsiv???
eu consider ca nu ai dreptate...nu ca-i iau apararea lu' vio vrei un loc in care sa stai linistit cu baietii la o vorba sau vrei o pista de drag??? daca vrei "dungi" ;) te duci undeva unde ai loc de ele. nu sa te dai mare intr-un loc inchis in care zgomotul se amplifica. nu am fost acolo cu voi de data asta...dar stiu ce se intampla cu persoanele mai sus numite. si inca o chestie...sa stii ca nu tot ce conteaza e cat de tare trage masina respectiva....tuningul nu inseamna doar cai multi si mai mult cei care fac astfel de gesturi...au maxim 130-150 cp...cu toate ca i-am supraclasat nu am nimic cu cei care sunt adeptii "dungilor" si mie-mi plac...dar in locatiile aferente o seara placuta la toata lumea. on-topic: sper ca data viitoare sa ajung si eu. |
Quote:
iar alta chestie e ca ceic are fac asa ceva iti zic eu ca au zona de 200 cp atinsa ...... nu zic ca ii iau apararea celui din clubul meu ca sa dat si el in parcare sau ca ambalau masina da nu e frumos ce reactia aa avut el chiar dacca e caruta sau nu masina nu ar trebui sa ai reactia asta ... o sa il poftesc vineri daca vine la real sa imi arate si mie masina lui si carutele de masini de pe langa el |
tati , nu vreau sa ma laud cu masina mea, dar pe mine nu o sa ma vezi
niciodata ca ma dau in parcare nici daca as avea sub capota 250cp .. deci nu inteleg de ce te agiti tu aici ...ce vrei de fapt , asta este adevarul sau nu... |
tati, hai sa nu ne mai certam, si sa stabilim o locatie pentru vinerea asta
|
incercam la SUN?
|
am auzit ca saptamana asta a fost cineva acolo, sa vada cum stau treburile
daca se poate, mergem au vreau ceva sigur, ca ma apuc de masina |
mai bine la real, ca o sa fim mai multi si sa nu ne dea afara..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning