![]() |
Re: Meeting Oltcit
Asta e si semnatura.Sa nu ma injurati pt halul in care a iesit dar......PT PRIMA DATA......
https://img445.imageshack.us/img445/5131/axelhw2.jpg |
1 Attachment(s)
Am uitat ce era mai important:oops:
DECI Copiati ce e in TXT si adaugati la semnatura voastra. |
Nu te injuram...stai linistit..:P:P....eu nu stiu sigur dak o sa pot ajunge la Meeting..:(:( stau cam prost cu banii si trebuie sa mai bag niste bani in calculator..:(....dak nu ajung...sa ma tzinetzi si pe mn la curent..sa postatzi si voi poze de la meeting pe forum...si informatzii...:(
|
Sa fii sigur ca bagam poze;)Si oricum se vor mai face meetinguri,acum suntem la inceput:D .
|
Momentat sunt in negocieri cu mama sa-mi dea bani...:D:Ddak fac rost de bani...trebuie sa fac rost si de cineva care are masina...k sa pot veni...:D:D...nush..mai vedem...dak nu ajung la asta singur ajung la unul din cele care va urma...vreau neaparat sa vin si sa va "inspectez" oltenii:)...!!
|
mi-ar fi placut sa pot veni.. si sa vin impreuna cu dany , sasha, mistretu, si alti care sa ni se alature ... acum... nu prea putem :cry:
dar mai facem una la craiova ;) .. poate ventii voi mai multi:D . sau daca nu facem una mai mare in bucuresti ;) .. dar acum depinde si cum va fi vremea in urmatoarele luni ....;) |
Sa speram k o sa se alature cat mai multzi in lunile care vor urma...!!
PS:BodySpeed...unde pot vedea si eu niste poze cu oltcitul tau:)?? |
|
Quote:
distractie placuta.. tuturor.. si o sa ne alaturam si noi in curand.. ;) |
bodyspeed:Faceti intalnire in acelasi timp si in capitala Oltcitului si alegeti voi locul;)
bogdanlascu:Vii cu BESTIA? PS:eventual anuntati si cei de pe oltcit.ro |
Quote:
|
Las' ca invadam noi Craiova si atunci nu scapati de noi:twisted:
|
vin si eu...sa vad ceva oltene. Poate sa mai imprumut cateva idei. :D
|
Pun pariu ca cu chiu cu vai se vor strange maxim 10 masini :)) si cred ca sunt optimist:))
|
Cu chiu cu vai 10 masini?De aici de pe 4t.DAR daca citeai tot thread-ul vedeai ca s-ar putea sa vina si cei de pe oltcit.ro,si te asigur ca sunt multi din bucuresti si acolo asa ca lasa-ne pe noi cu pariurile tale.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:22. |
- Copyright 2026 4Tuning