![]() |
Stiu, stiu!
Nu vroiam se zic nimic rau ;) Vroiam si eu se fiu acolo 8) Oricum am vorbit cu cativa din Insomnia si vor fii prezenti si probabil si participa. :twisted: |
x-team va fi acolo cu 5 masini sau poate chiar mai multe speram sa stringem cit mai multzii
X-TEAM |
Sper sa fie traseul facut de asha natura incit sa nu-mi las juma` de cauciucuri pe asfalt! :?
Dar am incredere ca va fi bine shi voi participa ! :D Nu cred ca ma voi putea ridica la inaltzimea lui zetemte... dar voi incerca sa fac ceva frumos! :P |
Daca mai tineti minte , ne-am chinuit ca la plopeni sa facem o surpriza...
E se pare ca o sa o aducem (din nou) la prisma.... unde .. daca va fi traseul usor , o sa mearga in drifturi :D sa vedem cum estos cauciucurile si cum e traseul Ne vedem acolo , succes tuturor ! |
sper sa pot sa vin si yo .... pacat ca nu am cu cine .... sper sa fie o cursa mishto .... oricum pe 7 ma vedeti akolo :P :lol:
|
Si eu o sa fiu prezent! :D
|
cred ca o sa vin si eu cu bolidul...
|
Cered ca nu v-ati supara daca ar ajunge si cineva din Oradea, nu?
Chiar daca inca nu e infiintat un club in adevaratul sens al cuvantului...am inteles ca o sa se poata participa.Deci sunt sanse sa apara si cineva din Oradea. Bafta si o cursa cat mai frumoasa... Respect! |
Valcea.....vrem si noi sa venim.
1 Attachment(s)
In afara de indemanare sunt si liniutze?[/b]ca nu stau prea bine cu frana de mana la batrana mea din \"83.Nu m-am dat cu ea la nici o cursa dar abia ashtept.M-am dat la Craiova cu un Kadett GSI cine a fost acolo stie...[img][/img]
|
Saptamana asta e cursa de indemanare, dar un traseu care permite viteze mai mari.
Saptamana viitoare liniute |
Deci sigur sunt liniute saptamana viitoare da?Ca sa nu venim degeaba de la Valcea.
As vrea sa vin si la indemnare dar nu ma ajuta masina....nu e asa stabila in curbe.La liniute e mult mai in elementul ei :2gun: |
maserati biturbo???? :shock: :shock: :shock: :shock:
|
1100 S este ala de a intrat cu ia in stalp la prisma ?
|
Da , el este !
Mha , pana la urma cand are loc cursa ? Prima data am primit un msj in casuta de mail despre cursa pe 7 la baneasa , acum am primit unul despre cursa de pe 31 de la prisma II . Deci , ce se intampla ? |
Doamne, ce-o fi asa de greu de inteles? SE TIN 2 CURSE!!! Una pe 30 octombrie indemanare Prisma si una pe 7 noiembrie viteza Baneasa!!! Dumnezeule... :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning