Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - M3 Coupe Replica... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/223374-e36-m3-coupe-replica.html)

rzt_ro 07-12-10 11:19

Re: E36 - M3 Coupe Replica...

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3877607)
Stiu sef..........stiu ca le ai si regret ca n-am bani sa le iau.Am cautat la bazar si la piese vanzare BMW........in afara de tine nu mai vinde nimeni.Problema e ca le gasesti cam rar din ce vad eu.Pacat ca le vinzi.Parca ziceai ca vrei sa achizitionezi toate cele 3 modele.Mna.....cand nu sunt parale nu ai.Daca aveam lovele erau cumparate de mult.SCZ DE OFF.

Nu e vorba de bani...mai am si modelul M DOUBLE-SPOKE POLISHED (STYL.24), un set de OZ Ultralleggera pe 18' si unul pt iarna!Mi-as fi dorit modelul M DOUBLE-SPOKE FORGED din alte considerente, insa nu m-am inteles cu cel ce le vindea...sa le stapaneasca fara incidente noul proprietar!:D

Wilgax 07-12-10 11:21

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 3877675)
Nu e vorba de bani...mai am si modelul M DOUBLE-SPOKE POLISHED (STYL.24), un set de OZ Ultralleggera pe 18' si unul pt iarna!Mi-as fi dorit modelul M DOUBLE-SPOKE FORGED din alte considerente, insa nu m-am inteles cu cel ce le vindea...sa le stapaneasca fara incidente noul proprietar!:D

S-a inteles domu'.

EuNuAltul 07-12-10 13:23

ovidiu, stiu ca fara silicon la bandouri nu se poate desi nu imi prea surade ideea am pus si eu un pic....am noroc ca lumea de la botosani nu prea stie cat costa bandourile si cum se vand ca painea calda :)) deocamdata sunt ocrotit pe raza orasului...cand ies prin alte orase e mai greu.

as vrea sa cumpar pana ce fac RAR-ul adica 23dec aceste piese daca are cineva sau poate sa ma ajute..
-parbrziz
-proiectoare
-lucasuri aripa pe alb

Caius TM 07-12-10 16:27

proiectoare oem ca noi - 100lei. :D

bafta cu pisicu'

sprinter 07-12-10 16:55

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 3878373)

bafta cu pisicu'

Te ai apucat de furat ma ? :))))) asa preturi la proiectoare? strici piata ba baiatule :lol:

On topic: Foarte misto inceputul, felicitari meriti tot respectul ca nu ai inceput cu diverse arogante, cum au diversi cursanti de pe forum :lol:
Multa bafta in continuare si capu sus... surpize neplacute din partea vanzatorilor o sa tot ai... am patit o si eu, au patit-o majoritatea ... asta e educatia care o avem.

Caius TM 07-12-10 17:11

mi'au ramas de la fosta "bestie" :lol:
de ce sa nu fac un bine? (parerea mea)
licitatia incepe de la 100lei ...
Sofort-Kaufen - 180lei :lol:

EuNuAltul 08-12-10 17:49

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 3878373)

bafta cu pisicu'

Ms mult caius pt oferta..vb pe pm,
bafta si tie cu proiectul~!

EuNuAltul 08-12-10 17:56

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3878446)
Te ai apucat de furat ma ? :))))) asa preturi la proiectoare? strici piata ba baiatule :lol:

On topic: Foarte misto inceputul, felicitari meriti tot respectul ca nu ai inceput cu diverse arogante, cum au diversi cursanti de pe forum :lol:
Multa bafta in continuare si capu sus... surpize neplacute din partea vanzatorilor o sa tot ai... am patit o si eu, au patit-o majoritatea ... asta e educatia care o avem.

multam sprinter pentru cuvintele spuse, cat despre intamplarile neplacute,asta este mergem inainte vrem nu vrem.....ce sa facem.

urat ce ti s-a intamplat...capul sus si multa bafta!

EuNuAltul 10-12-10 18:31

14 Attachment(s)
iata ca dupa mult timp de munca si bibilit am reusit sa termin cam ce mi-am propus pentru anul acesta....am reusit sa fac lufturile si sa o mai "bibilesc" pe ici pe colo si sincer sa fiu imi place cum a iesit, acum astept binenteles laude si critici :))
astazi am reusit sa spal si eu masina, tin sa mentionez ca nu am spalat-o de cand am vopsit-o si am facut si cateva poze cu un aparat nu prea performat, dar e bun si asa pana la prima sedinta foto profi....

sprinter 10-12-10 18:40

Bravo frate, ma inclin sincer. alte comentarii ar fi degeaba.

DEVIL's Style 10-12-10 19:02

SUPERBA ! daca tot folosesti faruri cu lupa , macar xenon pe faza scurta nu ar fi mai buna? in ziua de azi consider ca xenonul nu e un moft ci mai degraba o necesitate ! un kit pe 6000 cred ca ar fi perfect , lumineaza mai bine decat halogenul , in plus reglate bine , nu vor deranja ceilalti participanti la trafic !

Sprinter , ce parere ai , i ar sta bine cu eleronul de gtr pe ea? eu zic ca da , mai ales ca e albastru si e si coupe !

SAX1987 10-12-10 19:06

Foarte foarte bine arata !!

Skillzu 10-12-10 20:03

Acum am vazut pragurile lux, good-game
Nu imi plac stopurile, deloc. In rest ma pot impaca cu cateva detalii.
Masina tipa: SUNT M3!!!! Nu stiu de ce ... este ce trebuie culoarea asta.
Bravo!

DEVIL's Style 10-12-10 20:11

stiu ca e o chestie de detali , dar nah , vin cu sugestia deoarece se doreste a fi un M3 replica si pana acum rezultatul e excelent : Oglinzile de M , ar imbunatati aspetul !

sprinter 10-12-10 20:14

Bai acum luati-l usor, una cate una ... banuiesc ca o sa schimbe stopurile, o sa vina si un kit de xenon... probabil o sa vina si farurile oem, nu mai cresc banii in copaci de mult, dupa cum am zis masina pt inceput este grava.

All times are GMT +2. The time now is 08:02.

- Copyright 2026 4Tuning