![]() |
Re: R.I.P Ovidiu - WHA
2 Attachment(s)
prima creatie de a lu Ovi...prezentata dupa multe ore de lucru impreuna cu el ,a luat cateva cupe exterior muzica si interior....ne am intalnit in urma cu doua sapt. si ce mia zis..:urmatoru proiect va fi un mustang....:cry:
R.I.P |
R.I.P. :sad::sad:
|
Stiam de ceva vreme ca este bolnav si ca suferise multe interventii chirurgicale , dar intr-un final toti doctorii i-au dat sanse. La un momentdat parea ca isi revine , dar din pacate viata pentru el a avut o alta intorsatura :(. Imi era greu sa il vad in ultimele zile cum se chinuia , nu imi venea sa cred ca asta ii Ovi care tot timpul era plin de energie , care tot timpul te-ar fi ajutat , oricand si la orice ora. Cand am primit un telefon de la taicameu si cand am auzit urmatoarele cuvinte: " O murit saracul Ovidiu...." mi s-au inmuiat picioarele , am zis ca nu ii adevarat , nu are cum sa fie adevarat.
Ceea ce s-a intamplat astazi prin oras probabil multi ne-au judecat si nu stiau de ce am facut noi acest lucru. Noi prin aceea coloana de masini , fum , scartaituri de cauciucuri ne-am luat ramas bun de la el. Sunt 100% convins ca el s-a bucurat foarte mult pentru ceea ce a vazut astazi si a vazut intradevar cat de respectat si de iubit a fost de catre noi , pasionatii de masini. Masina aia ar trebuii pastrata in familie , pentru ca accea masina era masina lui de suflet in care a investit foarte multa munca si pasiune , banii chiar nu conteaza. Dupa cum bine ati auzit cei prezenti la inmormantarea de astazi familia a ramas cu multe datorii din cauza acestor probleme de sanatate. Propun sa ne adunam sa strangem fiecare cat putem si sa ajutam familia indurerata. Acest om ne-a ajutat si ne-ar fi ajutat oricand si la orice ora. Haideti sa ii intoarcem acest serviciu si sa ajutam si noi. In incheiere .... Ovi sper ca ai ajuns intr-un loc fara dureri si fara suferinta , unde poti sa te odihnesti linistit. Noi nu te vom uita absolut niciodata.... Sa iti fie tarana usoara Ovidiu .... CU DRAG NELU .... O vorba la care Ovi radea in hohote cand o auzea de la mine ..... |
Dumnezeu sa-l ierte!!!...
cei care vor si pot sa ajute, sa ne intalnim vineri seara la subterana la lotus la 8pm, si... sa vedem acolo ce este de facut. |
R.I.P
|
Nu-mi vine sa cred , acus cateva saptamani i-am auzit blow-offu cand io dat 1-2 scurt ... si mo lasat gura casca ...
Ce pacat :( ... Fie-i tarana usoara ! |
nu l-am cunoscut personal pe ovidiu, dar am auzit de la foarte multe persoane ca a fost un baiat foarte de treaba, si ca ajuta pe oricine avea nevoie, imi pare rau ca nu am ajuns sa il intalnesc, am avut o singura data ocazia de a vorbi cu el la telefon.
Pacat ca toti cei buni pleaca, dar sper ca a plecat intr-un loc mult mai bun decat aici. Sincere condoleante :| |
Odihneste-te in pace "Grasule" (cum obisnuia sa zica)! :-(
|
doamne iarta-l
|
2 Attachment(s)
Prima masina a lui Ovi isi asteapta noul prop s`au sfarsitul.. la dezmembrai in Nojorid.Pacat,masina asta nu trebuia sa sfarseasca asa... trebuia tzinuta intr`un garaj pt amintirea lui.
|
Azi, 30.01.2011 era ziua lui Vali
R.I.P. |
R.I.P.
|
R.I.P. Ovi
|
RIP :(
|
Dumnezeu sa-l odihneasca am vazut si eu multe creatii de ale lui si rar vezi asa ceva in tara la el fiecare masina avea ceva special aparte datorita lui si lui Ervin sau Zsoso am ajuns cu Tuningul unde suntem ...
R.I.P |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning